Hansaplast Elastisch Vingerpleister 120 x 20 mm 100st.

Hansaplast Elastisch Vingerpleister 120 x 20 mm 80st.

350.48686
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 18,49
Inclusief BTW

 

Hansaplast Elastic lange vingerpleisters - Flexibele bescherming voor op werk of thuis

Wanneer uw vingers extra bescherming nodig hebben, bieden Hansaplast Elastic lange vingerpleisters de perfecte oplossing. Deze vingerpleisters zijn speciaal ontworpen om langdurig comfort en flexibele bescherming te bieden voor allerlei soorten vingerwonden. De Hansaplast lange vingerpleisters zijn een aanvulling op de EHBO koffer en dek hiermee de kleine verwonding af op bedrijf of school.

De voordelen van Hansaplast Elastic lange vingerpleisters

Hansaplast Elastic Lange Vingerpleisters onderscheiden zich door hun unieke eigenschappen die langdurig comfort en bescherming bieden. Het elastische materiaal past zich aan uw vinger aan en beweegt mee met uw bewegingen. Of het nu voor een dag op het werk is of tijdens het sporten, deze vingerpleisters blijven op hun plaats zonder ongemak. De sterke kleefkracht van Hansaplast Elastic Lange Vingerpleisters zorgt voor betrouwbare bescherming gedurende lange periodes. Of u nu dagelijkse taken uitvoert of actief bezig bent, u kunt erop vertrouwen dat deze pleisters stevig op hun plaats blijven, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Waarom Hansaplast?

Hansaplast is synoniem met kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van wondverzorging. Met een lange geschiedenis van succes heeft Hansaplast bewezen een vertrouwde keuze te zijn voor zowel professionals als individuen. Het merk wordt bewonderd vanwege zijn toewijding aan hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Hansaplast blijft voorop lopen dankzij voortdurende productontwikkeling en onderzoek. Dit betekent dat wanneer u kiest voor Hansaplast, u kiest voor geavanceerde wondverzorging die resulteert in optimale genezing en bescherming, speciaal ontworpen voor vingerwonden.

Hoe gebruik ik Hansaplast Elastic lange vingerpleisters?

Het gebruik van Hansaplast Elastic Lange Vingerpleisters is eenvoudig en effectief. Begin met het reinigen en drogen van het wondgebied. Verwijder voorzichtig de beschermlaag van de pleisterstrip om de kleefzijde bloot te leggen. Plaats de vingerpleister over de wond op uw vinger en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht. Hansaplast Elastic Lange Vingerpleisters zijn geschikt voor langdurig gebruik en kunnen veilig worden gedragen tijdens uw dagelijkse activiteiten. Ze bieden flexibele bescherming en zijn ontworpen om comfortabel te blijven zitten, zelfs bij langdurige beweging. Gebruik de Hansaplast wondspray voor de reiniging van de wond voor gebruik van de pleister. 

Aanbeveling voor gebruik:

  • Voor alle typen kleine wondjes
  • Voor de normale huid

Hansaplast Elastic lange vingerpleisters kopen

Kies voor de flexibele bescherming van Hansaplast Elastic Lange Vingerpleisters en bestel vandaag nog. Met hun elastische ontwerp en sterke kleefkracht zijn ze de ideale keuze voor langdurig comfort en bescherming van uw vingers. Vertrouw op Hansaplast voor effectieve en comfortabele wondverzorging, altijd klaar om uw vingers te ondersteunen. Met Hansaplast Elastic Lange Vingerpleisters kunt u ongehinderd doorgaan met uw activiteiten, wetende dat uw vingers goed beschermd zijn.

Specificaties Hansaplast Elastic vingerpleister 120 x 20 mm

  • Afmeting: 120 x 20 mm
  • Inhoud: 100 stuks
  • Sterke kleefkracht
  • Duurzaam en ademend textielweefsel dat zich aanpast aan de bewegingen
  • Wikkelt zich twee keer rond de vinger voor extra fixatie
Afmeting
120 x 20 mm
Fabrikant
Hansaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Thuis
Soort Pleister
Hansaplast Elastic
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: