Verbandtassen 

Verbandtassen/BHV Rugzakken

Op zoek naar de juiste verbandtas of rugzak? Wij leveren verschillende modellen en kleuren EHBO verbandtassen en BHV Rugzakken. U kunt hier denken aan EHBO tas of rugzak welke zeer geschikt zijn voor (sport)verenigingen, evenementen, excursies & bedrijven.

Soorten EHBO Tas/BHV Rugzakken

EHBO Tassen & Rugzakken voor diverse situaties & omgevingen vindt u in ons assortiment. Zoekt u bijv. een EHBO Tas welke zijn voorzien van met een vulling, zonder vulling of verschillende vakindelingen?

Elite Bags Rug- en verbandtassen

Elite Bags EHBO- en BHV Tassen zijn van zeer hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen. De tassen en rugzakken zijn gemaakt van een zeer slijtvast & waterdicht materiaal. De tassen zijn voorzien van reflecterende materiaal waardoor, u ook in het donker erg zichtbaar bent.

 

Handdesinfectie

wat kun je doen tegen het corona virusHet RIVM stelt dat handdesinfectie in deze tijd van het Corona virus van groot belang is. Zie ook ons artikel in ons Kenniscentrum.

Handen wassen

handen wassen is een belangrijk onderdeel in de bescherming tegen corona virusWij voeren een uitgebreid assortiment aan handdesinfectie producten. Kleine flesjes van 100ml voor onderweg. Maar ook 500ml en 1ltr handdesinfectie flessen welke van een handig pompje kunnen worden voorzien.

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa