Wondpleister strips

Wondpleister Strips

Wondpleister strips zijn ideaal voor het afdekken van grote en kleintjes wonden. Wij bieden een ruim assortiment aan op het gebied van wondpleisters in verschillende maten en hoeveelheden. Leverbaar in textiel, non-woven of waterafstotende versie. U kan bij ons terecht voor bekende merken pleisters zoals, Hansaplast, HEKA, Klinion, Betadine, BSN en Hansaplast.

Pleisterstrips kopen: Voor elke wond de juiste bescherming

Een klein ongelukje is zo gebeurd, of je nu thuis bent, op je werk of op school. In dergelijke situaties is het cruciaal om snel te kunnen handelen en de wond adequaat te beschermen tegen infecties. Pleisterstrips zijn daarbij onmisbaar. Ze bieden een snelle en efficiënte oplossing voor kleine wondjes, snij- en schaafplekken. Van textiele pleisters die op maat geknipt kunnen worden met een verbandschaar tot speciale vingerpleisters geschikt voor diverse sectoren zoals de bouw, school, retail en vele anderen - het assortiment is breed en divers. 

Textiele pleisterstrips: Flexibiliteit en comfort

Losse vorm of rolvorm: Aangepast aan jouw behoeften

Textiele pleisters staan bekend om hun duurzaamheid en flexibiliteit. Of je nu kiest voor pleisters in losse vorm of voor een rol die je gemakkelijk op maat kunt knippen met een verbandschaar, je kunt erop vertrouwen dat ze zich aanpassen aan de vorm van de wond en comfortabel blijven zitten. Bovendien laten ze de huid ademen, wat het genezingsproces bevordert.

Diverse maten voor elke vinger

Niet elke vinger is hetzelfde, en daarom is het zo belangrijk om pleisters te hebben die in verschillende maten beschikbaar zijn. Of je nu een klein sneetje hebt aan je pink of een diepere wond aan je duim, er is altijd een pleisterstrip die perfect past. Lange vingerpleisters om extra rondom de vinger te wikkelen.

Leukoplast soft pleisters: De zachte aanpak

Breedtes van 6 cm en 8 cm

Voor grotere wonden of wonden op plekken waar meer flexibiliteit vereist is, bieden de Leukoplast soft pleisters een ideale oplossing. Verkrijgbaar in breedtes van 6 cm en 8 cm, zorgen ze voor een zachte en veilige bescherming van de wond. Door hun unieke samenstelling laten ze de huid ademen en bevorderen ze een snelle genezing, terwijl ze tegelijkertijd voldoende bescherming bieden.

Vingerpleisters: Speciaal voor de werkende handen

Pleisterdoosjes voor diverse sectoren

Vingerpleisters zijn essentieel voor sectoren waar handen dagelijks hard aan het werk zijn, zoals in de bouw, op school, in retailwinkels en nog veel meer. Met pleisterdoosjes die 100 stuks vingerpleisters bevatten, ben je altijd voorbereid op onvoorziene situaties. Ze zijn speciaal ontworpen om de vinger volledig te bedekken, zodat de wond beschermd blijft tegen vuil en infecties. Of je nu een snelle oplossing nodig hebt voor een klein sneetje of een betrouwbare bescherming voor een grotere wond, met het uitgebreide assortiment aan pleisterstrips ben je altijd goed voorbereid. Ze combineren comfort met duurzaamheid, zodat je wond de beste kans krijgt om snel en zonder complicaties te genezen. Investeer in kwalitatieve pleisterstrips en zorg ervoor dat je altijd klaar bent om snel en efficiënt te handelen, waar je ook bent.