Hansaplast Sensitive 1 m x 8 cm

Hansaplast Sensitive 1 m x 8 cm

350.02042023
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,41
Inclusief BTW

 

Hansaplast sensitive kopen?

Geef je wondverzorging een zachte en gevoelige aanraking met Hansaplast sensitive pleisters

Overweeg je Hansaplast sensitive pleisters te kopen? Een uitstekende keuze! Hansaplast sensitive pleisters zijn speciaal ontworpen om de gevoelige huid te beschermen en verzorgen. Met deze pleisters kun je verwondingen op een zachte en effectieve manier behandelen, terwijl je tegelijkertijd het comfort en de gevoeligheid van de huid respecteert.

Voordelen van Hansaplast sensitive pleisters

Hansaplast sensitive pleisters bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele pleisters. Enkele van deze voordelen zijn: Zachte en hypoallergene materialen: Hansaplast sensitive pleisters zijn gemaakt van zachte en hypoallergene materialen die geschikt zijn voor de gevoelige huid. Ze veroorzaken geen irritatie, jeuk of roodheid, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Sterke hechting: Ondanks hun zachtheid bieden Hansaplast sensitive pleisters een sterke en betrouwbare hechting. Ze blijven goed op hun plaats zitten, zelfs op beweeglijke delen van het lichaam, waardoor ze effectieve bescherming bieden gedurende de genezingsperiode. Ademend vermogen: Hansaplast sensitive pleisters zijn ademend, waardoor de huid kan ademen en het genezingsproces wordt bevorderd. Dit helpt om een gezonde omgeving te creëren voor de wond en voorkomt dat vocht zich ophoopt onder de pleister. Waterbestendig: Hansaplast sensitive pleisters zijn waterbestendig, waardoor je ze kunt dragen tijdens het douchen, zwemmen of andere wateractiviteiten. Ze blijven stevig op hun plaats zitten, zelfs wanneer ze in contact komen met water, zodat je je dagelijkse activiteiten kunt voortzetten zonder de pleister te hoeven vervangen.

Waarom sensitive pleisters gebruiken?

Zorg voor de gevoelige huid

Het gebruik van sensitive pleisters, zoals Hansaplast sensitive pleisters, is essentieel voor de zorg van de gevoelige huid. Deze pleisters zijn speciaal ontworpen om de huid te beschermen en irritatie te voorkomen. Ze zijn ideaal voor mensen met een gevoelige huid, kinderen, ouderen en mensen met allergieën.

Minimaliseer irritatie en allergische reacties

Sensitive pleisters zijn gemaakt van hypoallergene materialen die de kans op irritatie en allergische reacties minimaliseren. Ze zijn vrij van latex en andere potentieel irriterende stoffen, waardoor ze veilig en comfortabel zijn voor dagelijks gebruik.

Geschikt voor verschillende verwondingen

Hansaplast sensitive pleisters kunnen worden gebruikt bij verschillende soorten verwondingen, waaronder: Oppervlakkige snij- en schaafwonden: Sensitive pleisters bieden bescherming voor oppervlakkige snij- en schaafwonden. Ze helpen de wond te bedekken en te beschermen tegen infecties. Blaren: Hansaplast sensitive pleisters zijn ook geschikt voor het behandelen van blaren. Ze verminderen wrijving en druk op de blaar, wat zorgt voor verlichting en bevordering van het genezingsproces. Gevoelige huidgebieden: Sensitive pleisters zijn perfect voor gevoelige huidgebieden, zoals het gezicht, de handen, de hals en andere delicate delen van het lichaam. Ze passen comfortabel en zorgen voor een optimale genezing.

Bij welke verwondingen gebruik ik Hansaplast sensitive pleisters?

Hansaplast sensitive pleisters zijn geschikt voor verschillende soorten verwondingen, waaronder: Kleine snij- en schaafwonden: Hansaplast sensitive pleisters bieden een effectieve bescherming voor kleine snij- en schaafwonden. Ze voorkomen dat bacteriën de wond binnendringen en helpen het genezingsproces te bevorderen. Gevoelige huidtypes: Als je een gevoelige huid hebt die snel reageert op traditionele pleisters, dan zijn Hansaplast sensitive pleisters de ideale keuze. Ze zijn zacht, hypoallergeen en veroorzaken geen irritatie of allergische reacties. Kinderen en ouderen: De gevoelige huid van kinderen en ouderen vraagt om speciale zorg. Hansaplast sensitive pleisters zijn veilig en comfortabel voor deze doelgroepen, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijkse wondverzorging. Allergieën: Als je allergisch bent voor latex of andere materialen die vaak in pleisters worden gebruikt, dan bieden Hansaplast sensitive pleisters een veilige en allergievrije optie. Het is altijd belangrijk om de wond schoon te maken voordat je een pleister aanbrengt. Zorg ervoor dat de wond droog en vrij van vuil is om optimale hechting en bescherming te garanderen. Kies voor Hansaplast sensitive pleisters als je op zoek bent naar zachte, hypoallergene pleisters die geschikt zijn voor de gevoelige huid. Met deze pleisters kun je wonden effectief behandelen en tegelijkertijd het comfort en de gevoeligheid van de huid respecteren. Bestel nu Hansaplast sensitive pleisters en zorg voor een optimale wondverzorging!

Specificaties Hansaplast sensitive 1 m  x 8 cm

  • Hypoallergeen en pijnloos te verwijderen
  • Niet klevend wondkussen, beschermt en werkt schokdempend
  • Flexibel en comfortabel materiaal dat de huid laat ademen
  • Breedte pleister: 8 cm
  • Lengte pleister: 1 meter
Kleur
Wit
Afmeting
1 m x 8 cm
Fabrikant
Hansaplast
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hansaplast Sensitive
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
10 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: