Gezichtsmaskers....meer info

Brandslanghaspel 

Brandslanghaspels

Een brandslanghaspel is aangesloten op de waterleiding en is geschikt om beginnende branden van Brandklasse A te blussen. Wij bieden een ruim assortiment aan van brandhaspels, die geschikt zijn in vochtige ruimten, industrie of bedrijfspanden. Onze brandhaspels voldoen aan alle richtlijnen.

Bent u op zoek naar Haspelslangen, Nozzle, Straalpijpen of Slangenklemmen neemt dan gerust contact op via telefoon, mail of whatsapp waar wij 24/7 bereikbaar zijn.

Handdesinfectie

wat kun je doen tegen het corona virusHet RIVM stelt dat handdesinfectie in deze tijd van het Corona virus van groot belang is. Zie ook ons artikel in ons Kenniscentrum.

Handen wassen

handen wassen is een belangrijk onderdeel in de bescherming tegen corona virusWij voeren een uitgebreid assortiment aan handdesinfectie producten. Kleine flesjes van 100ml voor onderweg. Maar ook 500ml en 1ltr handdesinfectie flessen welke van een handig pompje kunnen worden voorzien. Door de complete run op onze producten zijn vele producten in deze groep uit voorraad gelopen. Onderstaand ziet u wat wij actueel in voorraad hebben

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa