Vinyl Handschoenen

Vinyl handschoenen zijn gemaakt van PVC. Deze handschoenen bieden een goede bescherming tegen overdracht van bacteriën en virussen. Pluspunten zijn comfortabel en flexibel. Daarnaast zijn vinyl handschoenen bestendig tegen olie, vet en zuren en basen (let op: vinyl handschoenen zijn niet bestendig tegen oplosmiddelen en ketonen). Een alternatief zijn dan de nitril handschoenen.
Vinyl handschoenen bij ehboproducten.nl. Onze vinyl handschoenen bestaan uit kwalitatief hoogwaardige disposables met een perfecte pasvorm en een optimale hygiëne. Onze vinyl handschoenen worden o.a. gebruikt in de voedingsindustrie en de gezondheidszorg. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (blauw, wit), maten (XS t/m XL) en soorten (gepoederd, ongepoederd). Voor alle vinyl handschoenen heeft ehboproducten.nl de benodigde documentatie beschikbaar.


Vinyl handschoenen bestellen. Vinyl handschoenen bestel je eenvoudig en snel op ehboproducten.nl. Betalen kan o.a. met iDeal, creditcard, BanContact/Mister Cash of op factuur voor zakelijke klanten met een loginaccount.