Tekentangset 1ST

Tekentangset 1ST

050.0650
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,61
Inclusief BTW
Tekenset voor het verwijderen van teken..........

 

Een tekentang bestaat vaak uit twee dunne, scherpe punten die samenkomen in een punt en een tangvormige handgreep. De punten zijn gebogen om de teek te omringen en te verwijderen. De handgreep is vaak gemaakt van plastic of rubber voor een betere grip.

Hoe moet een teek verwijderd worden?

Een tekentang voor teken, ook wel een teekentang genoemd, is een speciaal soort tang die wordt gebruikt om teken veilig en efficiënt te verwijderen. Dit type tang is speciaal ontworpen om de teek zo dicht mogelijk bij de huid te grijpen, zonder dat er stukjes van de teek achterblijven. Hierdoor wordt het risico op infectie verminderd.

Tekentang kopen?

Het is belangrijk om een teekentang altijd goed te reinigen en te desinfecteren na gebruik, vooral als deze wordt gebruikt bij patiënten met besmettelijke ziekten of infecties. Het is ook aanbevolen om de teek zo dicht mogelijk bij de huid te grijpen zonder tekort te doen aan de teek zelf, dit vermindert het risico op infectie.

Het verwijderen van een teek met een tekentang is een veilige en effectieve manier om tekenbeten te behandelen. Het is echter wel belangrijk om te onthouden dat teken ook andere ziekten kunnen overdragen, zoals Lyme-ziekte. Dus het is aan te raden om tekenbeten te laten checken door een arts.

  • Wordt geleverd inclusief instructies & 2 x alcoholdepper
  • Netjes verpakt in een gripzak
Materiaal
Plastic
Fabrikant
Sanaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: