Plum - Oogspoelflessen

PLUM Oogspoelflessen

Plum heeft een ruim assortiment van oogspoelflessen en oogspoelstations in verschillende maten en hoeveelheden. 

Natrium Chloride of pH Neutraal?

Welke oogspoelfles heeft u nodig op locatie? U heeft de optie uit 2 soorten: Natrium Chloride (Groen), welke is bedoeld als er met stof, hout en vuil gewerkt wordt en PH Neutraal (Blauw) als er gewerkt wordt met chemische stoffen zoals, zuren en alkaliën.

PLUM Oogdouche: Onmisbaar bij oogincidenten op de werkvloer

In diverse bedrijfsomgevingen, variërend van industriële werkplaatsen tot high-tech laboratoria, worden werknemers vaak blootgesteld aan elementen die schadelijk kunnen zijn voor de ogen. Of het nu gaat om rondzwevend stof of gevaarlijke chemicaliën, een snelle en effectieve reactie is cruciaal om permanente schade te voorkomen. Hierbij biedt PLUM oogdouche een onmiddellijke en betrouwbare oplossing, speciaal ontworpen voor dit soort noodsituaties.

Specifieke oogspoelingen voor specifieke problemen

PLUM heeft een innovatieve aanpak gehanteerd bij het ontwerpen van haar oogdouches. Door gebruik te maken van kleurcodering kunnen gebruikers snel het type oogspoeling identificeren dat ze nodig hebben, wat cruciaal is in een noodsituatie. De blauwe (Ph Neutraal) oogdouche is specifiek geformuleerd voor incidenten met chemische stoffen. In geval van een chemisch ongeval neutraliseert deze oogspoeling de schadelijke effecten van de chemische stof, waardoor de kans op blijvende schade aanzienlijk wordt verminderd. Aan de andere kant is er de groene oogdouche met Sodium Chloride, perfect voor situaties waarin ogen worden blootgesteld aan stof. Deze spoeling zorgt voor een onmiddellijke verlichting en verwijdering van stofdeeltjes, waardoor verdere irritatie wordt voorkomen.

Flexibiliteit in volume en gemak in gebruik met een PLUM oogspoelfles

Afhankelijk van de specifieke behoeften van een werkplek is de PLUM oogdouche verkrijgbaar in diverse volumes - 200 ml voor kleinschalig gebruik, 500 ml voor algemene toepassingen en 1000 ml voor omgevingen waar het risico op oogincidenten hoger is. Bovendien beschikt elke oogdouche over een uniek duo dop systeem, ontworpen voor gemak en efficiëntie. Dankzij dit systeem kan de oogdouche moeiteloos en nauwkeurig op het oog worden geplaatst, wat zorgt voor een optimale spoeling.

Het waarborgen van de veiligheid van medewerkers is van het grootste belang in elke werkomgeving. Met de PLUM oogdouche investeert u in een product dat niet alleen hoogwaardige zorg biedt bij oogincidenten, maar ook gebruiksgemak en flexibiliteit garandeert. Of het nu gaat om chemische spills of stofblootstelling, met PLUM's gespecialiseerde oogdouches bent u altijd voorbereid.

Bestel nu jou oogdouche snel en voordelig bij ehboproducten.nl!