Zeep

Zeep voor handreiniging. Eenvoudig in flacon met dispenser of Euro flacons voor in de zeepdispensers.

Diverse merken zoals Baktolin, Unicura, Hypogeen, Dermotect, MHCI, ....

De kunst van handreiniging: Professionele zeep versus zeep voor thuis

De handen zijn een van de meest gebruikte delen van ons lichaam en staan constant in contact met allerlei oppervlakken. Dit maakt ze vatbaar voor het opnemen van bacteriën en andere ziekteverwekkers. De eenvoudige handeling van handen wassen kan echter een aanzienlijk verschil maken in het verminderen van de verspreiding van ziekten. Of je nu op zoek bent naar een zeep voor professioneel gebruik in de gezondheidszorg, horeca of een andere sector, of een milde, hydraterende zeep voor dagelijks gebruik thuis, de juiste keuze is essentieel. Ontdek de diverse soorten zepen die we aanbieden en kies degene die het beste bij je past.

Professionele zeep: Voor de uitdagende omstandigheden

Professionals, vooral in sectoren zoals de gezondheidszorg, staan vaak voor uitdagingen als het gaat om handhygiëne. De noodzaak om de handen meerdere keren per dag te wassen, vereist een zeep die zowel effectief reinigt als de huid verzorgt. De Baktolin-reeks, waaronder Baktolin Pure en Baktolin Sensitive, is speciaal ontwikkeld voor deze uitdagende omstandigheden. Deze zepen bieden een grondige reiniging om te zorgen voor maximale hygiëne, maar zijn tegelijkertijd mild voor de huid. Baktolin Pure is geschikt voor de meeste huidtypes en biedt een evenwichtige reiniging zonder de huid uit te drogen. Voor degenen met een gevoeligere huid of die vatbaar zijn voor allergieën, is Baktolin Sensitive een ideale keuze. Het is geformuleerd zonder agressieve chemicaliën en zorgt voor een zachte reiniging. Wat ook opvalt aan de Baktolin-lijn is de beschikbaarheid van verschillende volumes. Of je nu behoefte hebt aan een compacte 500ml eenheid voor kleinere ruimtes of grotere eenheden van 1000ml en 5000ml voor drukbezochte locaties, er is een Baktolin-product voor elke behoefte.

Zeep voor thuis: Dagelijkse verzorging en bescherming

Thuis is het belangrijk om een zeep te hebben die zowel beschermt als verzorgt. Voor de dagelijkse handhygiëne is de Unicura-zeepreeks een uitstekende keuze. Bekend om zijn antibacteriële eigenschappen, biedt Unicura niet alleen een diepe reiniging, maar ook een beschermingslaag tegen ziekteverwekkers. Unicura komt in verschillende varianten, elk afgestemd op specifieke behoeften. Of je nu een extra hydraterende zeep zoekt voor de droge huid of een variant met een frisse geur, Unicura heeft een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.

De zeepkeuze bij ehboproducten.nl

Bij ehboproducten.nl begrijpen we dat iedereen unieke behoeften heeft als het gaat om handhygiëne. Daarom bieden we een breed scala aan zepen, zowel voor professioneel gebruik als voor dagelijks gebruik thuis. Onze zepen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, werkzaamheid en huidvriendelijkheid. Of je nu een arts bent die een betrouwbare zeep nodig heeft voor je praktijk, een chef-kok die de hoogste hygiënenormen in de keuken handhaaft, of iemand die gewoon op zoek is naar een dagelijkse zeep voor thuis, ehboproducten.nl heeft de perfecte oplossing. Ontdek onze uitgebreide collectie zepen en kies de zeep die het beste bij jou past. En onthoud, een goede handhygiëne begint met de juiste zeep.

Laatste Nieuws