Soft 1 Rollen (Snogg)

Snogg Pleisterdispenser Navullingen

Wij bieden een ruim assortiment pleisterdispensers navullingen aan van bekende merken als, Salvequick, PLUM Quickfix, Akla, Snogg en HEKA. Voor alle pleisternavullingen zijn pleisterautomaten met verschillende pleisters verkrijgbaar.

Pleisternavullingen zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat niks rond slingert. Pleisterdispensers zijn gemakkelijk te monteren op bijvoorbeeld een wand of kast. Hiermee hangt u alles samen op een centrale locatie, zodat dit voor iedereen goed zichtbaar is.

Snogg Uni Next 1m x 8cm
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
Soft 1 Rollen (Snogg)

Snogg Uni Next 1m x 8cm

Toon beschikbare kortingen
Vanaf Aantal Eenheidskorting Prijs incl btw
50 € 0,46 € 8,76
100 € 0,92 € 8,30
Snogg Uni 5 m x 8 cm
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
Soft 1 Rollen (Snogg)

Snogg Uni 5 m x 8 cm

Toon beschikbare kortingen
Vanaf Aantal Eenheidskorting Prijs incl btw
10 € 1,78 € 33,78
20 € 3,56 € 32,00

Snogg Soft: De revolutionaire manier van verbinden

In de wereld van eerste hulp en wondverzorging zijn er talloze producten beschikbaar, maar weinig daarvan kunnen tippen aan de veelzijdigheid en het comfort van Snogg Soft pleisters. Of je nu een kleine snee hebt, een schaafwond, of je hebt jezelf per ongeluk geknipt tijdens het koken, Snogg Soft pleisters zijn er om je te helpen. Ze zijn speciaal ontworpen voor het eenvoudig verbinden rondom een vinger, maar hun veelzijdigheid strekt zich veel verder uit dan dat.

Wat maakt Snogg Soft zo bijzonder?

Het eerste wat opvalt aan de Snogg Soft pleisters is hun unieke samenstelling. Ze zijn gemaakt van een materiaal dat zichzelf hecht, wat betekent dat je geen last hebt van kleverige lijmresten op je huid. Deze zelfhechtende eigenschap maakt het aanbrengen rondom vingers of andere moeilijk te verbinden delen van het lichaam een fluitje van een cent. Bovendien zorgt het ervoor dat de pleister stevig op zijn plaats blijft, ongeacht hoeveel je beweegt. Daarnaast biedt de Snogg Soft pleister een ademende barrière tegen vuil en bacteriën, waardoor de wond schoon blijft en de genezing wordt versneld. En dankzij de zachte, flexibele structuur van de pleister, voel je nauwelijks dat je er een draagt.

Verschillende Kleuren voor Diverse Behoeften

Beige: Discreet en neutraal

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer traditionele en discrete optie, is de beige Snogg Soft pleister de perfecte keuze. Deze neutrale kleur is bijna onzichtbaar op de huid, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik. Of je nu op het werk bent, op school, of gewoon thuis, de beige variant zorgt ervoor dat je wond beschermd blijft zonder al te veel aandacht te trekken.

Blauw: Ideaal voor de voedselindustrie

Werk je in de keuken of een andere plek in de voedselindustrie? Dan weet je hoe belangrijk het is om hoge hygiënestandaarden te handhaven. De blauwe Snogg Soft pleisters zijn gemakkelijk te detecteren, wat ze perfect maakt voor omgevingen waar voedselveiligheid van cruciaal belang is. Mocht de pleister ooit loskomen, dan is hij direct zichtbaar in voedsel, waardoor mogelijke besmettingen worden voorkomen.

Zwart: Stijlvol en onderscheidend

Voor wie op zoek is naar een pleister die net even anders is, biedt Snogg Soft ook een zwarte variant. Deze stijlvolle kleur maakt een statement en is vooral populair onder jongeren en mensen in creatieve beroepen. Maar buiten esthetiek om, biedt de zwarte Snogg Soft pleister dezelfde superieure bescherming en comfort als zijn beige en blauwe tegenhangers.

Kies voor comfort en betrouwbaarheid met Snogg Soft

Of je nu een chef-kok bent, een bouwvakker, een kantoormedewerker, of gewoon iemand die zijn of haar vingers graag in topconditie houdt, Snogg Soft pleisters zijn de ideale keuze. Dankzij hun zelfhechtende ontwerp, ademende structuur en verschillende kleuropties bieden ze een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Dus de volgende keer dat je jezelf snijdt of bezeert, weet dan dat Snogg Soft er is om je te helpen. Bestel nu snel en voordelig je Snogg pleisterrol bij ehboproducten.nl!