Pleisterdispenser

Pleisterdispenser

Een pleisterdispenser voorkomt vaak, dat uw verbandkoffer of verbandtrommel worden opgemaakt op locatie. Hiermee voorkomt u kosten in controleren en missende losse producten in de inhoud van uw verbandkoffer. Dankzij een pleisterdispenser kunt u voortaan hygiënisch, makkelijk én snel een pleister pakken.

Soorten Pleisterdispensers

Wij bieden een ruim assortiment pleisterdispensers aan van bekende merken als, Salvequick, PLUM Quickfix, Akla, Snogg en HEKA. Voor alle pleisterautomaten zijn navullingen met verschillende pleisters verkrijgbaar.

 

HEKA Pleisterdispenser: Gemak verwerkt in een pleisterautomaat

Bij het omgaan met kleine snijwonden en schaafwonden, is snelheid en efficiëntie van groot belang. Een plek waar je snel een pleister kunt pakken zonder lang te hoeven zoeken, kan dan ook een verschil maken. De HEKA pleisterdispenser combineert gemak, betrouwbaarheid en kwaliteit om te zorgen dat zowel thuis als op de werkplek altijd de juiste pleister binnen handbereik is.

Textiel pleisters: Comfort en bescherming

De HEKA pleisterdispenser met textiel pleisters is een perfecte keuze voor diegenen die een duurzame en flexibele pleister willen die meebeweegt met de huid. Deze pleisters zijn gemaakt van kwalitatief textiel dat niet alleen zorgt voor een goede hechting, maar ook voor optimaal comfort. Of je nu een actieve levensstijl hebt of gewoon een pleister nodig hebt die op zijn plek blijft zitten gedurende de dag, deze textiel pleisters zijn ontworpen om aan alle behoeften te voldoen.

HEKA pleisterdispenser met HACCP pleisters: veiligheid voorop

In bepaalde omgevingen, zoals keukens en voedselverwerkingsbedrijven, zijn de normale pleisters niet voldoende. De HEKA pleisterdispenser met HACCP pleisters is speciaal ontworpen voor deze sectoren. De HACCP pleisters zijn blauw van kleur, waardoor ze gemakkelijk te onderscheiden en te detecteren zijn in voedingsmiddelen. Daarnaast zijn ze waterbestendig en ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de voedselindustrie.

Vier soorten pleisters voor elke situatie

Wat de HEKA pleisterdispensers zo uniek maakt, is het feit dat ze niet één, maar vier verschillende soorten pleisters bevatten. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste pleister bij de hand hebt voor elke soort verwonding, van een kleine snee tot een schaafwond. Elke dispenser is zorgvuldig samengesteld om te zorgen dat je voorbereid bent op elke situatie.

Gemakkelijke bevestiging 

Een van de belangrijkste voordelen van de HEKA pleisterdispenser is het gemak waarmee hij kan worden opgehangen. Dankzij het doordachte ontwerp kan de dispenser eenvoudig aan een wand of muur worden bevestigd, zodat hij altijd binnen handbereik is. Dit is vooral handig in drukke omgevingen zoals werkplaatsen, scholen of keukens waar snelle toegang tot eerstehulpmiddelen van cruciaal belang is. Hang de pleisterautomaat op een neutrale plek in het bedrijf voor een snelle toegang tot het meeste gebruikte hulpmiddel in een bedrijf.

Kies voor betrouwbaarheid met de HEKA pleisterdispenser

Kleine verwondingen kunnen overal en altijd gebeuren. Met de HEKA pleisterdispenser ben je altijd voorbereid. Of je nu kiest voor de duurzame textiel pleisters of de speciaal ontworpen HACCP pleisters, je weet dat je kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het feit dat elke dispenser vier soorten pleisters bevat, betekent dat je altijd de juiste pleister hebt voor elke situatie. En dankzij het eenvoudige ophangsysteem heb je altijd snel toegang tot wat je nodig hebt. Investeer in veiligheid, efficiëntie en kwaliteit met de HEKA pleisterdispenser. Bestel nu snel en voordelig je pleisterdispenser bij ehboproducten.nl!