Brandblusser 

Schuim, Poeder & Co2 Brandblussers

Welke brandblusser is voor u van toepassing?

Geschikt voor brandklasse
Type blusserNevenschadeKans op herontstekingGebruiksgemakABCDF
(Sproei-)schuimblusserWeinigNeeGrootJaJa*NeeNeeNee
PoederblusserVeelJaMatigJaJaJaNeeNee
CO2-blusserGeenJaMatig**NeeJaNeeNeeNee
VetblusserWeinigNeeGrootJaNeeNeeNeeJa
 • Koolzuur brandblussers (CO2)
  Koolzuur brandblussers (CO2)

  Koolzuur brandblussers (Co2)

  Wanneer gebruikt u een Co2 Brandblusser?

  Kleine blusmiddelen: koolzuursneeuwblusser, ook bekend als CO2 blusser. De CO2 blusser, ook wel koolzuursneeuwblusser genoemd, is geschikt voor het blussen van vloeistofbranden (brandklasse B) en branden in onder spanning staande apparatuur. De CO2 komt gasvormig uit de cilinder, maar zit vloeibaar in de fles. 

 • Poeder brandblussers
  Poeder brandblussers

  Poeder Brandblusser

  De poederblusser wordt normaal gesproken toegepast als het brandgevaar zeer hoog is of in ruimtes waar het poeder geen direct nadelig effect op de omgeving heeft. Denk hierbij aan benzinestations.
  Geschikt voor brandklasse: A, B en C.

 • Schuim brandblussers
  Schuim brandblussers

  Schuim Brandblusser

  Met een schuimblusser kan jij een A & B Brand blussen. In ruimtes waar je geen nevenschade wilt hebben na het blussen van een brand, wordt geadviseerd een schuimblusser te gebruiken. Een schuimblusser is te verkrijgen in de volgende varianten: 1 liter, 6 liter, 9 liter, 12 liter en 50 liter

 • Schuim spraybrandblusser
  Schuim spraybrandblusser

  Schuim Spraybrandblusser

  Met een schuimblusser kan jij een A & B Brand blussen. In ruimtes waar je geen nevenschade wilt hebben na het blussen van een brand, wordt geadviseerd een schuimblusser te gebruiken.  Schuim Spraybrandblussers worden veelal gebruikt in bedrijfsbussen of bijvoorbeeld thuis. U kunt de spraybrandblusser perfect combineren met de B Bedrijfsverbanddoos of een verbandkoffer.

 • Vet brandblussers
  Vet brandblussers

  Vet Brandblusser

  De Vet brandblusser wordt gebruikt in de Horeca waar bijvoorbeeld gewerkt wordt met frituurpannen. De Vet Brandblusser kan perfect worden gecombineerd met bijvoorbeeld het assortiment van brandwonden of als u pleisters nodig heeft.

 • Brandslanghaspel
  Brandslanghaspel

  Brandslanghaspels

  Een brandslanghaspel is aangesloten op de waterleiding en is geschikt om beginnende branden van Brandklasse A te blussen. Wij bieden een ruim assortiment aan van brandhaspels, die geschikt zijn in vochtige ruimten, industrie of bedrijfspanden. Onze brandhaspels voldoen aan alle richtlijnen.

  Bent u op zoek naar Haspelslangen, Nozzle, Straalpijpen of Slangenklemmen neemt dan gerust contact op via telefoon, mail of whatsapp waar wij 24/7 bereikbaar zijn.

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa

ClickCease