Latex Handschoenen

Latex handschoenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Deze handschoenen bieden een goede bescherming tegen overdracht van bacteriën en virussen. Pluspunten zijn comfortabel en flexibel. Latex handschoenen zijn niet geschikt voor personen met een latex allergie. Een alternatief zijn dan de nitril handschoenen. Ook kunnen ze niet gebruikt worden in combinatie met olie en vet.
Latex handschoenen bij ehboproducten.nl. Onze latex handschoenen bestaan uit kwalitatief hoogwaardige disposables met een perfecte pasvorm en een optimale hygiëne. Onze latex handschoenen worden o.a. gebruikt in de voedingsindustrie en de gezondheidszorg. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (blauw, wit), maten (XS t/m XL) en soorten (gepoederd, ongepoederd). Voor alle latex handschoenen heeft ehboproducten.nl de benodigde documentatie beschikbaar.
Latex handschoenen bestellen. Latex handschoenen bestel je eenvoudig en snel op ehboproducten.nl. Betalen kan o.a. met iDeal, creditcard, BanContact/Mister Cash of op factuur voor zakelijke klanten met een loginaccount. 

Onderzoekshandschoenen kopen? Verschillende werkzaamheden vragen om andere soorten wegwerphandschoenen. Onze wegwerphandschoenen voldoen aan alle HACCP richtlijnen. Denk hier aan latex,nitril,vinyl & PE handschoenen. Wegwerphandschoenen voor de medische branche,voedingsindustrie en schoonmaak branche.