Sportverzorging 

Sportverzorging

Sportverzorging richt zich op de ondersteuning van sportende en bewegende mensen maar natuurlijk ook op niet-sporters. Wij bieden u een ruim assortiment aan van coolpacks, sporttape, Bandages, blaarbehandeling en massage producten. U kunt hier denken aan producten voor fysio's, sportverzorgers, masseurs, personal trainers maar ook voor scholen.

Handdesinfectie

wat kun je doen tegen het corona virusHet RIVM stelt dat handdesinfectie in deze tijd van het Corona virus van groot belang is. Zie ook ons artikel in ons Kenniscentrum.

Handen wassen

handen wassen is een belangrijk onderdeel in de bescherming tegen corona virusWij voeren een uitgebreid assortiment aan handdesinfectie producten. Kleine flesjes van 100ml voor onderweg. Maar ook 500ml en 1ltr handdesinfectie flessen welke van een handig pompje kunnen worden voorzien.
 • Sporttape
  Sporttape

  Sporttape

  Bent u op zoek naar sporttape voor het intapen van uw knie, enkel of elleboog van bekende merken als Hansaplast, Mueller, Sanplast en HeltiQ? Wij bieden u een ruim assortiment sporttape aan in verschillende maten en hoeveelheden.

 • Massage
  Massage

  Massageolie

  Massageolie wordt gebruikt bij het masseren van het lichaam. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod van massageolie's in verschillende hoeveelheden en merken als Toco Tholin en Chemodis.

 • Bandage
  Bandage

  Acryl- Sportbandage

  Op zoek naar de juiste bandage? Wij bieden u een ruim assortiment aan van Acryl en Sportbandage.

 • Blaarbehandeling
  Blaarbehandeling

  Blaarbehandeling

  De meeste mensen krijgen wel eens te maken met een blaar. Met warmere temperaturen, komen blaren vaker voor. Met de blarenpleisters van Hansaplast en Compeed beschermt u de huid tegen infectie en vuil en vermindert dit ook direct de druk rondom de blaar.

 • Divers
  Divers
 • Kinesio Tape
  Kinesio Tape

  Kinesio Tape

  Waarom Kinesio Tape en geen normale sporttape? Kinesio Tape bevordert uw bloedtoevoer zodat, u een snellere herstel heeft na een inspanning. Wij bieden u een ruim assortiment aan van Kinesio tape in verschillende maten en kleuren.

 • Koud/Warm behandeling
  Koud/Warm behandeling

  Koud/Warm behandeling

  Bent u op zoek naar Coolpacks, Coolspray of instant koudkompressen? Bij ons bent u dan op het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan op het gebied van Koud/Warm behandeling in verschillende maten en hoeveelheden. Tip: Voor behandeling van sommige kwalen en pijntjes kan warmte- of koude compressie hulp bieden. Vind hier de compressie die je zoekt, en de middelen om ze toe te passen.

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa