Brandblusser Schuim 2LTR Flameline Vetblusser ABF (-30°C)
Brandblusser Schuim 2LTR Flameline Vetblusser ABF (-30°C)
Brandblusser Schuim 2LTR Flameline Vetblusser ABF (-30°C)
Brandblusser Schuim 2LTR Flameline Vetblusser ABF (-30°C)

Brandblusser Schuim 2LTR Flameline Vetblusser ABF (-30°C)

FL.10.0101
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 45,93
Inclusief BTW

 

Schuimblusser of Flameline Schuimblusser Kopen? Ga voor de 2 Liter ABF Schuimblusser voor Efficiënte Brandbestrijding!

Bent u op zoek naar een effectieve schuimblusser en twijfelt u tussen de gewone schuimblusser en de Flameline schuimblusser? De 2 liter ABF schuimblusser van Flameline biedt een krachtige oplossing voor het blussen van vaste stoffen (brandklasse A), vloeistoffen (brandklasse B) én vetbranden (brandklasse F). Met deze veelzijdige sproeischuimblusser bent u optimaal voorbereid op verschillende soorten branden.

Wanneer Heeft u een 2 Liter ABF Schuimblusser Nodig?

De 2 liter ABF schuimblusser is essentieel in situaties waar snel handelen bij een beginnende brand cruciaal is. Met zijn compacte formaat en veelzijdige bluscapaciteit is deze kleine brandblusser perfect voor gebruik in keukens, horecagelegenheden en andere ruimtes waar brandgevaar door vetbranden kan ontstaan. Dankzij de ABF-classificatie is deze schuimblusser tevens geschikt voor het blussen van vetbranden, zoals bij frituurbranden.

Waarom een Flameline Brandblusser?

De Flameline schuimblusser staat garant voor betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. De 2 liter ABF schuimblusser van Flameline is ontworpen volgens de laatste normen en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Met deze sproeischuimblusser heeft u een effectief blusmiddel in handen dat uitermate geschikt is voor het blussen van verschillende brandklassen, waaronder vaste stoffen, vloeistoffen en vetbranden.

Veelzijdig en Effectief

De 2 liter ABF schuimblusser is veelzijdig en effectief inzetbaar bij diverse soorten branden. Of het nu gaat om een smeulende papierbak, een brandende pan met olie of vet, of een brandende prullenbak met kunststoffen, deze schuim brandblusser kan het allemaal aan. Met zijn compacte formaat is deze kleine brandblusser eenvoudig te hanteren en snel inzetbaar.

Investeer in uw veiligheid en die van anderen met de 2 liter ABF schuimblusser van Flameline. Met deze veelzijdige en krachtige schuimbrandblusser bent u voorbereid op verschillende brandgevaren en kunt u direct adequaat reageren bij een beginnende brand. Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van Flameline en verzeker uzelf van een effectieve brandbestrijding in verschillende situaties.

De Schuimblusser 2 liter VET ABF Flameline FV2 is vrijwel overal inzetbaar. De Schuimblusser 2 liter ABF is een veel gebruikte brandblusser voor particulieren. Hij is zeer geschikt voor in de keuken omdat hij ook de brandklasse F heeft waardoor het blussen van vetbrand beter gaat dan met een gewone schuimblusser. Bij een schuimblusser zonder brandklasse F zal het vet na enige tijd weer zelf ontbranden.

 • Geschikt voor vaste stoffen en vloeistofbranden en kleine vetbranden.
 • Toepassing: kantoorgebouwen, woningen, caravan, werkplaats en keuken.

Specificaties

 • Gewicht: 2 Liter
 • Brandklasse: ABF
 • Hoogte: 45 cm
 • Breedte: 13 cm
 • Gewicht 3 KG
 • Geschikt voor: Personenauto's, bestelbus, vrachtwagen, keuken & kantoor
 • Spuitduur 12 seconden
 • Spuitbereik: 4 meter
 • Blusrating 8 A / 55 B / 40 F
 • Materiaal: Metaal
 • Geschikt voor temperaturen van - 30°C tot plus 60 °C
Fluorvrij
Nee
Blusrating
8 A / 55 B / 40 F
Kleur
Rood
Fabrikant
Flameline
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Schuim-Vet (ABF)
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
2 Liter

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: