Hansaplast Elastic 1m x 8cm

Hansaplast Elastic 1m x 8cm

350.654747
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,41
Inclusief BTW

 

Hansaplast Elastic pleisterstrips - Flexibele bescherming voor elk moment

Wanneer het aankomt op wondverzorging, wilt u niets minder dan betrouwbaarheid en comfort. Hansaplast Elastic Pleisterstrips bieden precies dat - een flexibele en comfortabele oplossing voor allerlei soorten wonden. Met hun elastische ontwerp en duurzame materialen zijn deze pleisterstrips een onmisbaar onderdeel van de EHBO-kit. Hansaplast Elastic 1 m x 8 cm verpakt in een handige verpakking voor gebruik thuis of op vakantie.

De voordelen van Hansaplast Elastic pleisterstrips

Hansaplast Elastic Pleisterstrips bieden een reeks voordelen die ze onderscheiden van andere opties op de markt. Het elastische materiaal zorgt voor een comfortabele pasvorm die meebeweegt met uw huid en bewegingen. Of het nu een vingerpleister is of een grotere pleisterstrip, u kunt rekenen op optimale bescherming zonder in te leveren op comfort. Een ander voordeel van Hansaplast Elastic Pleisterstrips is hun sterke kleefkracht. Dit betekent dat ze stevig op hun plaats blijven, zelfs bij dagelijkse activiteiten en beweging. De duurzame hechting garandeert dat uw wond beschermd blijft terwijl deze geneest.

Waarom Hansaplast?

Hansaplast heeft een solide reputatie opgebouwd als een merk dat staat voor kwaliteit en innovatie in wondverzorging. Met jarenlange ervaring heeft Hansaplast bewezen een vertrouwde keuze te zijn voor zowel professionals als individuen. Het merk wordt geprezen om zijn voortdurende inzet voor hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Hansaplast blijft voorop lopen dankzij voortdurende productontwikkeling en onderzoek. Dit betekent dat wanneer u kiest voor Hansaplast, u kiest voor geavanceerde wondverzorging die resulteert in optimale genezing en bescherming, ongeacht uw activiteiten.

Hoe gebruik ik Hansaplast Elastic pleisterstrips?

Het gebruik van Hansaplast Elastic Pleisterstrips is eenvoudig en effectief. Begin met het reinigen en drogen van het wondgebied. Verwijder voorzichtig de beschermlaag van de pleisterstrip om de kleefzijde bloot te leggen. Plaats de pleisterstrip over de wond en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht. Hansaplast Elastic Pleisterstrips kunnen veilig worden gedragen tijdens dagelijkse activiteiten en blijven stevig op hun plaats, zelfs bij beweging. Ze zijn geschikt voor diverse soorten wonden, of het nu gaat om kleine schrammen of grotere wonden. Gebruik de Hansaplast wondspray voor de reiniging van de wond voor gebruik van de pleister. 

Aanbeveling voor gebruik

  • Speciaal voor beweeglijke lichaamsdelen
  • Voor de normale huid
  • Kan op maat worden geknipt

Hansaplast Elastic pleisterstrips kopen

Kies voor de flexibele bescherming van Hansaplast Elastic Pleisterstrips en bestel vandaag nog. Met hun elastische ontwerp en duurzame kleefkracht zijn ze de ideale metgezel voor uw wondverzorgingsbehoeften. Vertrouw op Hansaplast voor comfortabele en betrouwbare bescherming, ongeacht uw levensstijl. Met Hansaplast Elastic Pleisterstrips kunt u erop vertrouwen dat uw wonden goed worden verzorgd, altijd en overal.

Specificatie Hansaplast Elastic pleisterstrips 1 m x 8 cm

  • Sterke kleefkracht
  • Duurzaam en ademend textielweefsel dat zich aanpast aan de bewegingen
  • Niet klevend wondkussen, beschermt en werkt schokdempend
  • Breedte pleister: 8 cm
  • Lengte pleister: 1 meter
  • Textiel pleister
Afmeting
1 m x 8 cm
Fabrikant
Hansaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Sport
Soort Pleister
Hansaplast Elastic
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: