Compeed Blarenpleister hiel M 12 Stuks

Compeed Blarenpleister hiel M 12 Stuks

350.947246
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 11,95
Inclusief BTW

Compeed Blarenpleister hiel M 5 stuks zijn blarenpleisters voor op de hiel van het merk Compeed. De pleisters bezitten over een Hydrocolloïde technologie die de blaar beschermt en herstellen versnelt. In de verpakking zitten 5 pleisters. De pleister verminderd de pijn en druk van de blaar.

 

Compeed Hiel Blarenpleister Kopen - Comfortabele bescherming in Maat M

Als uw hielen gevoelig zijn voor blaren, dan zijn de Compeed Hiel Blarenpleisters in Maat M uw ideale oplossing. Lees verder om te ontdekken waarom deze hielpleisters van Compeed uw beste keuze zijn voor pijnverlichting, bescherming en comfort, en waarom Compeed synoniem staat voor kwaliteit.

Voordelen van Compeed Hielpleisters

De Compeed Hielpleisters bieden diverse voordelen die uw comfort en bescherming optimaliseren:

 1. Perfecte Pasvorm: Met de specifieke maat M zijn deze hielpleisters ontworpen om perfect aan te sluiten op uw hielen, wat zorgt voor een comfortabele en betrouwbare bescherming.

 2. Directe Pijnverlichting: De hielpleisters bieden directe verlichting bij blaren, zelfs bij open blaren. Het zachte materiaal beschermt en verzacht de huid.

 3. Geavanceerde Bescherming: Dankzij de geavanceerde technologie fungeren de pleisters als een tweede huid, waardoor wrijving wordt geminimaliseerd en verdere irritatie wordt voorkomen.

Pluspunten Compeed Hielpleister

 • Hydrocolloïde technologie
 • voorkomen wrijving
 • verlichten pijn en druk
 • Blijven een paar dagen zitten
 • Inhoud: 10 stuks

Waarom Kiezen voor Compeed?

Compeed staat bekend om zijn innovatieve benadering van wondverzorging en bescherming. De hielpleisters van Compeed zijn specifiek ontworpen om de unieke behoeften van hielen aan te pakken. Ze bieden niet alleen pijnverlichting en bescherming, maar ook langdurig comfort zodat u kunt blijven bewegen.

Bestel nu uw Compeed Hiel blarenpleisters

Laat blaren uw dag niet verstoren. Kies voor de Compeed Hiel Blarenpleisters in Maat M en geniet van onmiddellijke verlichting, bescherming en comfort voor uw hielen. Compeed staat voor hoogwaardige zorg en betrouwbare oplossingen. Bestel vandaag nog uw Compeed hielpleisters en stap vol vertrouwen en comfort in uw schoenen. Kies voor bewegingsvrijheid, kies voor Compeed.

Compeed blarenpleister hiel M 10 stuks zijn blarenpleisters voor grote blaren op de hiel van het merk Compeed. De pleisters bevatten Hydrocolloïde technologie. Dat is een actieve gel die vocht opneemt en de druk van de pleister verdeelt. De rand van de pleisters zijn afgeschuind zodat ze aansluiten op de huid. Dit heeft als gevolg dat er minder wrijving is waardoor het herstel niet wordt vertraagd. De pleisters hebben een waterdichte en ademend ontwerp dat zorgt voor een snellere en natuurlijke genezing, want het houdt het natuurlijke vocht binnen en stoot af wat er niet hoort. De pleisters verlichten de pijn en druk en blijven verschillende dagen zitten.

Hoe te gebruiken

Om de Compeed blarenpleister te gebruiken moet u eerst de huid schoonmaken en afdrogen. Daarna moet u de pleister aanbrengen en gladstrijken. Als de blaren al zijn doorgeprikt zal de pleister een beetje verkleuren. Dat geeft aan dat het overtollige vocht is geabsorbeerd. U moet de pleister laten zitten todat het loslaat omdat u anders het genezingsproces verstoord. Als de pleister klaar is voor verwijdering moet u langzaam langs de huid rekken in plaats van naar boven trekken. Bij diabetes moet u uw arts raadplegen.
 

Specificaties Compeed hielpleisters medium

 • Merk: Compeed
 • Inhoud: 12 stuks
 • 100% plastic vrije verpakkingsdoos
 • ZI-nummer: 17186366
 • Compeed artikelnummer: 31180
 
 

 

 

Kleur
Beige
Materiaal
Katoen
Fabrikant
Compeed
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
5 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: