Wondpleister Elastisch lang 180x20mm model in ABS kit 100 stuks

Wondpleister Elastisch lang 180x20mm model in ABS kit 100 stuks

1300.025
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 14,10
Inclusief BTW
Producteigenschappen Kit met elastische lange vingerpleister Speciaal vo.........

 

Vingerpleisters kopen? Kies voor textiel vingerpleisters!

Waarom textiel vingerpleisters?

Als het gaat om het verzorgen van vingerwonden, zijn textiel vingerpleisters een slimme keuze. Deze pleisters bieden de perfecte combinatie van zacht comfort en betrouwbare bescherming. Met hun hoogwaardige textielmateriaal zijn ze ideaal voor de gevoelige huid, waardoor je met vertrouwen kleine wondjes op jouw vingertoppen kunt behandelen.

Het hypoallergene textielmateriaal van de vingerpleisters is zacht voor de huid en veroorzaakt geen irritatie. Dankzij de goede hechting blijven de pleisters stevig op hun plaats zitten, zelfs bij beweging, zodat jouw wondjes goed worden beschermd tijdens alledaagse activiteiten. Textiel vingerpleisters zijn ademend, waardoor lucht rondom de wond kan circuleren. Dit bevordert het natuurlijke genezingsproces en helpt infecties te voorkomen. Met textiel vingerpleisters hoef je je geen zorgen te maken over verstikte vingertoppen - ze bieden de optimale omgeving voor een snel herstel.

Waar heb ik een vingerpleister nodig?

Vingerwondjes kunnen overal gebeuren, of je nu thuis bezig bent met huishoudelijke taken, in de tuin werkt, kookt of knutselt. Een kleine snee, schram of pijnlijke vingertop kan snel voorkomen. Met textiel vingerpleisters ben je altijd voorbereid op deze kleine ongelukjes.

Daarnaast zijn textiel vingerpleisters handig om mee te nemen tijdens outdooractiviteiten, op reis, tijdens sportevenementen en in de auto. Ze passen gemakkelijk in jouw EHBO set of EHBO koffer, klaar voor elk moment waarop je ze nodig hebt.

De lange vingerpleisters van Sanaplast zijn gemakkelijk aan te brengen en plakken goed op de huid. De hypoallergene pleisters zijn latexvrij en zorgen ervoor dat er geen huiduitslag ontstaat bij gebruik. Gebruik de vingerpleisters op kantoor, magazijn of in de zorg en bouw.

Waarom pleisters stofvrij en vochtvrij bewaren?

1. Behoud van kleefkracht

Stof en vocht kunnen de kleefkracht van pleisters verminderen. Als pleisters niet goed kleven, kunnen ze niet effectief op hun plaats blijven zitten en de wond beschermen. Door pleisters stofvrij en vochtvrij te bewaren, behouden ze hun kleefkracht en kunnen ze hun werk optimaal doen.

2. Hygiëne

Stof en vocht kunnen bacteriën en andere verontreinigingen aantrekken en vasthouden. Als pleisters met deze verontreinigingen in contact komen, kunnen ze de wondinfectie verergeren in plaats van voorkomen. Door pleisters in een schone, stofvrije en vochtvrije omgeving te bewaren, minimaliseer je het risico op infecties.

3. Langer houdbaar

Pleisters die worden blootgesteld aan vocht en stof kunnen hun structuur en samenstelling veranderen, waardoor ze minder effectief worden en hun houdbaarheid wordt verkort. Door pleisters op de juiste manier op te bergen, blijven ze langer in optimale staat en kun je ze gebruiken wanneer dat nodig is.

4. Directe beschikbaarheid

In noodsituaties is het van groot belang dat pleisters direct beschikbaar zijn en in goede staat verkeren. Als je pleisters stofvrij en vochtvrij bewaart, kun je erop vertrouwen dat ze klaar zijn voor gebruik, zonder dat je ze eerst hoeft schoon te maken of te controleren op beschadigingen.

5. Effectieve wondverzorging

Door pleisters stofvrij en vochtvrij te bewaren, zorg je ervoor dat je altijd de beste omstandigheden creëert voor een effectieve wondverzorging. Je kunt erop vertrouwen dat de pleisters schoon en intact zijn, zodat ze hun werk goed kunnen doen en bijdragen aan een snel herstel.

Producteigenschappen

 • Elastische lange vingerpleister
 • Speciaal voor bewegende  lichaamsdelen
 • Blijft goed zitten tijdens bewegen
 • Luchtdoorlatend
 • Materiaal: Elastisch textiel
 • Hypoallergene, latexvrije kleefstof
 • Zeer absorberend en niet-verklevend wondkussen
 • Afmeting: 180 x 20mm
 • Inhoud: 100 stuks

Producteigenschappen

 • Kit met elastische lange vingerpleister
 • Speciaal voor bewegende lichaamsdelen
 • Blijft goed zitten tijdens bewegen
 • Hypoallergene, latexvrije kleefstof
 • Zeer absorberend en niet-verklevend wondkussen
 • Luchtdoorlatend
Afmeting
180 x 20 mm
Fabrikant
MHCI Products
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: