HEKA hileban magneetpleister niet steriel 25St.
HEKA hileban magneetpleister niet steriel 25St.
HEKA hileban magneetpleister niet steriel 25St.
HEKA hileban magneetpleister niet steriel 25St.

HEKA hileban magneetpleister niet steriel 25St.

HK.HA0610
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,83
Inclusief BTW

De HEKA Hileban magneetpleister niet steriel 25 stuks zijn magneetpleisters van het merk HEKA. De magneet heeft een werking die de spier- en gewrichtspijn verminderd als u de pleister opplakt op een gewricht.  

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
25 € 9,75 € 27,07
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
25 € 1,08 € 9,75
 

Magneetpleister kopen - Natuurlijke verlichting met magnetische kracht

Bent u op zoek naar een natuurlijke manier om pijn te verlichten en het welzijn van uw lichaam te bevorderen? Overweeg dan om magneetpleisters aan te schaffen. De HEKA hileban magneetpleister niet steriel 25 stuks. De pleisters zijn huidvriendelijk en verlichten de pijn bij spier- en gewrichtspijn, maar ook bij stijfheid en andere klachten. Dat komt door de sterke werking van de magneet. De magneten hebben een positief effect op uw lichaam. De magneten hebben een kalmerende werking op de bloedvaten en stimuleren de doorbloeding. De pleister kan door iedereen gebruikt worden. 

Voordelen van een magneetpleister

Magneetpleisters bieden diverse voordelen die bijdragen aan uw algehele welzijn: Natuurlijke Pijnverlichting: Magneetpleisters maken gebruik van de natuurlijke kracht van magneten om pijn te verlichten, zonder het gebruik van medicijnen. Stimulatie van Bloedsomloop: De magnetische velden kunnen de bloedcirculatie stimuleren, wat kan bijdragen aan een betere zuurstoftoevoer naar het getroffen gebied. Ontspanning en Comfort: Magneetpleisters kunnen helpen bij het verminderen van spierspanning en het bevorderen van ontspanning, wat resulteert in meer comfort.

Waar worden magneetpleisters gebruikt?

Magneetpleisters kunnen op verschillende delen van het lichaam worden toegepast, zoals: Rug en Nek: Magneetpleisters kunnen worden gebruikt om spanning en ongemak in de rug en nek te verlichten. Schouders en Gewrichten: Ze kunnen ook worden toegepast op schouders en gewrichten om flexibiliteit te bevorderen en ongemak te verminderen. Ledematen: Magneetpleisters kunnen ook op armen en benen worden geplaatst om spierpijn en stijfheid te verlichten.

Bestel nu uw magneetpleisters

Kies voor een natuurlijke benadering van pijnverlichting en welzijn met onze magneetpleisters. Of u nu last heeft van spierspanning, gewrichtsproblemen of ongemak, magneetpleisters bieden een niet-invasieve en effectieve oplossing. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van natuurlijke verlichting en stimulatie. Ga voor comfort, ga voor welzijn, kies voor onze magneetpleisters.

Specificatie HEKA hileban magneetpleisters 25 stuks

  • Verlicht stijfheid, spier- en gewrichtspijn
  • Regulerend effect op bloeddoorstroming en stimuleren doorbloeding
  • Krimpen uitgerekte aders
  • Vernauwen bloedvaten.
  • ZI-nummer: 14766299
  • CNK Code: 4224853

 

 

 

 

Kleur
Beige
Materiaal
Katoen
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
25 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: