Hynex Nitril Handschoenen Poedervrij Blauw 100 stuks
Hynex Nitril Handschoenen Poedervrij Blauw 10 x 100 stuks
Hynex Nitril Handschoenen Poedervrij Blauw 100 stuks
Hynex Nitril Handschoenen Poedervrij Blauw 100 stuks
Hynex Nitril Handschoenen Poedervrij Blauw 10 x 100 stuks
Hynex Nitril Handschoenen Poedervrij Blauw 100 stuks

Hynex Nitril Handschoenen Poedervrij Blauw 100 stuks

HY.S
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,79
Inclusief BTW
Maat

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
10 € 4,31 € 4,79
100 € 4,07 € 71,87
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 € 0,48 € 4,31
100 € 0,72 € 4,07
 

Hynex nitril handschoenen kopen? Maximale bescherming met nitril handschoenen

Op zoek naar hoogwaardige handschoenen die maximale bescherming bieden? Hynex nitril handschoenen zijn de ideale keuze. Deze handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig nitril materiaal en bieden uitstekende bescherming tegen chemicaliën, virussen, bacteriën en andere verontreinigingen. Bij Hynex begrijpen we het belang van veiligheid en hygiëne, en daarom hebben we deze handschoenen ontwikkeld om u de beste bescherming te bieden.

Waarom nitril handschoenen gebruiken?

Nitril handschoenen bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten handschoenen. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor nitril handschoenen, zoals de Hynex nitril handschoenen:

 • Uitstekende bescherming: Nitril handschoenen bieden een uitstekende bescherming tegen chemische stoffen, virussen, bacteriën en andere verontreinigingen. Ze vormen een barrière tussen uw handen en potentieel schadelijke stoffen.
 • Allergievrij: Nitril handschoenen zijn allergievrij en geschikt voor mensen met latexallergieën. Ze veroorzaken geen allergische reacties en zijn veilig te gebruiken.
 • Duurzaamheid: Nitril handschoenen zijn duurzaam en bestand tegen scheuren en perforaties. Ze gaan langer mee dan latex handschoenen en zijn bestand tegen verschillende omstandigheden.
 • Comfortabel: Hynex nitril handschoenen zijn comfortabel om te dragen en bieden een goede pasvorm. Ze zorgen voor een goede grip en tastgevoeligheid, waardoor u uw werk nauwkeurig kunt uitvoeren.

Met nitril handschoenen zoals de Hynex nitril handschoenen kunt u met vertrouwen werken, wetende dat uw handen goed beschermd zijn.

Wanneer nitril handschoenen gebruiken?

Nitril handschoenen kunnen in verschillende situaties gebruikt worden om uw handen te beschermen. Hier zijn enkele situaties waarin u nitril handschoenen zoals de Hynex nitril handschoenen kunt gebruiken:

 • Medische toepassingen: Gebruik nitril handschoenen in medische instellingen, zoals ziekenhuizen, klinieken en tandartspraktijken, om de verspreiding van infecties te voorkomen.
 • Chemische handelingen: Draag nitril handschoenen bij het hanteren van chemische stoffen, zowel in laboratoria als in industriële omgevingen, om uw handen te beschermen tegen potentieel gevaarlijke stoffen.
 • Voedselbereiding: Nitril handschoenen kunnen gebruikt worden in de voedselindustrie om de hygiëne te waarborgen en de verspreiding van bacteriën te voorkomen.
 • Huishoudelijk gebruik: Gebruik nitril handschoenen bij huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, om uw handen te beschermen tegen chemicaliën en vuil.

Aan welke certificeringen voldoen de Hynex nitril handschoenen?

De Hynex nitril handschoenen voldoen aan de volgende certificeringen:

 • CE-markering: De Hynex nitril handschoenen dragen het CE-markering, wat aangeeft dat ze voldoen aan de Europese normen voor persoonlijke beschermingsmiddelen.
 • EN 455: Deze norm specificeert de eisen en testmethoden voor medische handschoenen. De Hynex nitril handschoenen voldoen aan de vereisten van EN 455.
 • EN 374: Deze norm specificeert de eisen en testmethoden voor beschermende handschoenen tegen chemicaliën en micro-organismen. De Hynex nitril handschoenen voldoen aan de vereisten van EN 374.

Met de Hynex nitril handschoenen bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en bescherming die voldoet aan de geldende normen. (AQL 1,5) 

Bestel nu Hynex nitril handschoenen en zorg voor maximale bescherming van uw handen in diverse werkomgevingen.

Fabrikant
Hynex
Handschoen Kwaliteit
Medisch EN374
Medisch EN455
Voedingsindustrie
Handschoen Kleur
Blauw
Poedervrij
Ja
Handschoen materiaal
Nitril
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks
8720929100026

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: