Braun Oogspoelfles NaCl 500 ml

Braun Oogspoelfles NaCl 500 ml

HK.OS0110
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,39
Inclusief BTW

 

Braun Oogdouche 500ml Kopen - Professionele oogspoeling voor uw veiligheid in het magazijn of thuis

Op zoek naar hoogwaardige oogspoeling die voldoet aan professionele normen? Overweeg dan om een Braun oogdouche van 500 ml aan te schaffen. Ontdek de voordelen van deze geavanceerde oogspoeling en waarom Braun de juiste keuze is voor uw oogveiligheid.

Voordelen van Braun oogspoeling

Een Braun oogdouche biedt diverse voordelen die bijdragen aan uw oogverzorging en veiligheid: Zachte Spoeling: Braun oogspoeling is speciaal geformuleerd om zacht en comfortabel voor de ogen te zijn. Het helpt onzuiverheden en vreemde stoffen effectief weg te spoelen. Steriele Formule: De oogspoeling van Braun is steriel en vrij van schadelijke stoffen. Dit zorgt voor een veilige en effectieve spoeling van de ogen. Snelle Hulp: In geval van oogirritatie, vuil of chemische blootstelling biedt Braun oogdouche snel hulp om onmiddellijk de ogen te spoelen.

Waarom Sodium Chloride oogspoeling?

Sodium Chloride (zoutoplossing) is een veilige en effectieve oplossing voor oogspoeling. Het is vergelijkbaar met het natuurlijke zoutgehalte van het oog, waardoor het minder irriterend is bij het spoelen van de ogen. Braun oogdouche maakt gebruik van Sodium Chloride om optimale oogverzorging te bieden.

Bestel nu uw Braun oogdouche 500ml

Kies voor professionele oogverzorging en veiligheid met de Braun oogdouche van 500 ml. Met de zachte en effectieve formule van Braun kunt u altijd vertrouwen op snelle hulp bij oogirritaties en onzuiverheden. Investeer in uw ooggezondheid en bestel nu. Wacht niet tot een noodgeval, zorg ervoor dat u de beste oogverzorging binnen handbereik heeft met Braun.

De eye wash is een oogspoeling van steriele zoutoplossing: 0,9% NaCl. Deze oogspoeling is inclusief een geïntegreerd en ergonomisch gevormd oogbad. De flacon is voor éénmalig gebruik en met de inhoud kan circa vijf minuten intensief gespoeld worden.Verkrijgbaar als losse flacon of als wandset. De wandset bestaat uit een stofdichte cassette met twee flacons en een spiegel.

Specificaties Braun oogdouche 500 ml

  • Inhoud: 500 ml
  • Merk: Braun
  • Type inhoud: Sodium Chloride 0,9% oplossing
Kleur
Groen
Materiaal
Vloeistof
Producttype
Fles
Type
Sodium Chloride 0.9%
Fabrikant
Braun
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
500ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: