Blarenpleisters Small 20 x 65 mm 6 Stuks
Blarenpleisters Small 20 x 65 mm 6 Stuks
Blarenpleisters Small 20 x 65 mm 6 Stuks
Blarenpleisters Small 20 x 65 mm 6 Stuks

Blarenpleisters Small 20 x 65 mm 6 Stuks

HK.OT0176
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,10
Inclusief BTW

 

Kleine blarenpleisters kopen?

Bescherm en verlicht kleine blaren met kleine blarenpleisters

Overweeg je kleine blarenpleisters te kopen? Een verstandige keuze! Deze speciaal ontworpen pleisters zijn perfect voor het beschermen en verlichten van kleine blaren. Of je nu een kleine blaar hebt opgelopen tijdens het sporten, wandelen of door wrijving, kleine blarenpleisters bieden de juiste oplossing voor een snel herstel.

Optimale bescherming en comfort

Kleine blarenpleisters bieden optimale bescherming en zorgen voor een comfortabel gevoel. Ze vormen een beschermende laag over de blaar, waardoor verdere wrijving en irritatie worden voorkomen. Hierdoor kan de blaar ongestoord genezen en kun je comfortabel blijven bewegen zonder pijn of ongemak.

Geschikt voor kleine blaren op verschillende lichaamsdelen

Kleine blarenpleisters zijn geschikt voor gebruik op verschillende lichaamsdelen, zoals voeten, handen, hielen en tenen. Ze zijn speciaal ontworpen voor kleine blaren, waardoor ze perfect passen en de blaar volledig bedekken. Of je nu een kleine blaar hebt op je hiel van het dragen van nieuwe schoenen of op je handen door intensieve activiteiten, kleine blarenpleisters bieden de juiste pasvorm en bescherming.

Duurzaam en waterbestendig

Kleine blarenpleisters zijn duurzaam en waterbestendig, waardoor ze lang meegaan en geschikt zijn voor dagelijkse activiteiten, inclusief douchen, zwemmen en sporten. Ze blijven stevig op hun plaats zitten, zelfs in vochtige omstandigheden, en bieden continue bescherming gedurende de dag.

Waarom een blaarpleister gebruiken?

Snelle verlichting van pijn en ongemak

Het gebruik van een blaarpleister, zoals kleine blarenpleisters, biedt snelle verlichting van pijn en ongemak veroorzaakt door kleine blaren. De pleister vormt een beschermende laag over de blaar, waardoor verdere wrijving en irritatie worden voorkomen. Dit helpt je om comfortabeler te bewegen en je dagelijkse activiteiten voort te zetten.

Bescherming tegen infecties

Een kleine blaar kan vatbaar zijn voor infecties als deze niet goed wordt beschermd. Een blaarpleister vormt een barrière tussen de blaar en externe bacteriën, waardoor het risico op infecties wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk als je in een omgeving bent waar je blootgesteld kunt worden aan vuil of bacteriën.

Promoten van sneller herstel

Een blaarpleister, zoals kleine blarenpleisters, kan helpen bij het bevorderen van een sneller herstelproces. Door de blaar te beschermen tegen verdere wrijving en irritatie, kan het natuurlijke genezingsproces ongestoord plaatsvvinden. Dit resulteert in een snellere genezingstijd, zodat je snel weer kunt genieten van pijnvrije voeten en handen.

Hoe vervang ik een blarenpleister?

Het vervangen van een blarenpleister is eenvoudig. Volg deze stappen om een blarenpleister te vervangen: Reinig de omgeving rondom de blaar met water en milde zeep. Dep de huid droog met een schone handdoek. Verwijder voorzichtig de oude blarenpleister van de blaar. Reinig het gebied opnieuw met water en milde zeep. Zorg ervoor dat de huid volledig droog is voordat je een nieuwe blarenpleister aanbrengt. Open de verpakking van de nieuwe blarenpleister en verwijder eventuele beschermfolie. Breng de blarenpleister stevig aan op de blaar, zorg ervoor dat er geen vouwen of luchtbellen ontstaan. Druk de randen van de blarenpleister voorzichtig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht. Controleer regelmatig of de blarenpleister nog goed op zijn plaats zit en vervang indien nodig.

Wanneer moet ik een kleine blarenpleister gebruiken?

Je kunt een kleine blarenpleister, zoals kleine blarenpleisters, gebruiken in de volgende situaties: Voor kleine blaren veroorzaakt door wrijving of irritatie, zoals blaren op de hielen of tenen door het dragen van nieuwe schoenen. Tijdens het sporten, wandelen of andere activiteiten waarbij wrijving op de huid kan ontstaan. Als preventieve maatregel wanneer je weet dat je gevoelig bent voor blaarvorming, bijvoorbeeld tijdens een lange wandeling of hike. Als bescherming van een bestaande kleine blaar om verdere irritatie te voorkomen. Het is belangrijk om de blarenpleister regelmatig te controleren en indien nodig te vervangen om optimale bescherming en hygiëne te behouden. Gebruik de blarenpleister totdat de blaar volledig is genezen en de huid is hersteld. Met kleine blarenpleisters kun je comfortabel blijven bewegen, zelfs met kleine blaren. Vertrouw op de kwaliteit en effectiviteit van kleine blarenpleisters om snel verlichting en bescherming te bieden, zodat je kunt blijven genieten van je favoriete activiteiten.

  • Afmeting: 20 x 65 mm
  • Inhoud: 6 Blarenpleisters
  • ZI-nummer: 17154286
  • CNK Code: 4501839
Kleur
Transparant
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Voet
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
6 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: