Blarenpleisters tenen 17 x 59 mm 6 Stuks
Blarenpleisters tenen 17 x 59 mm 6 Stuks
Blarenpleisters tenen 17 x 59 mm 6 Stuks
Blarenpleisters tenen 17 x 59 mm 6 Stuks

Blarenpleisters tenen 17 x 59 mm 6 Stuks

HK.OT0174
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,20
Inclusief BTW

 

HEKA blarenpleisters kopen?

Verlicht ongemak met HEKA blarenpleisters

Overweeg je HEKA blarenpleisters te kopen? Een verstandige keuze! Deze blarenpleisters zijn speciaal ontworpen om ongemak veroorzaakt door blaren te verlichten en te beschermen. Of je nu blaren hebt opgelopen tijdens het sporten, wandelen of door nieuwe schoenen, HEKA blarenpleisters bieden de juiste oplossing.

Optimale bescherming en genezing

HEKA blarenpleisters bieden optimale bescherming en bevorderen een snel genezingsproces. Ze vormen een beschermende laag over de blaar, waardoor verdere wrijving en irritatie worden voorkomen. Tegelijkertijd bevorderen ze het natuurlijke genezingsproces, zodat de blaar sneller kan herstellen.

Duurzaam en waterbestendig

De HEKA blarenpleisters zijn duurzaam en waterbestendig, waardoor ze lang meegaan, zelfs in vochtige omstandigheden. Ze blijven stevig op hun plaats zitten, zelfs tijdens het douchen, zwemmen of intensieve activiteiten. Dit zorgt voor een langdurige bescherming en comfort gedurende de dag.

Geschikt voor verschillende lichaamsdelen

HEKA blarenpleisters zijn geschikt voor gebruik op verschillende lichaamsdelen, zoals voeten, handen, hielen en tenen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat je de juiste pleister kunt kiezen die past bij de locatie en grootte van de blaar. Hierdoor kun je blaren effectief behandelen, waar ze zich ook bevinden.

Waarom een blaarpleister gebruiken?

Snelle verlichting van pijn en ongemak

Het gebruik van een blaarpleister, zoals HEKA blarenpleisters, biedt snelle verlichting van pijn en ongemak veroorzaakt door blaren. De pleister vormt een beschermende laag over de blaar, waardoor verdere wrijving en irritatie worden voorkomen. Dit helpt je om comfortabeler te bewegen en je dagelijkse activiteiten voort te zetten.

Bescherming tegen infecties

Een blaar kan vatbaar zijn voor infecties als deze niet goed wordt beschermd. Een blaarpleister vormt een barrière tussen de blaar en externe bacteriën, waardoor het risico op infecties wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk als je in een omgeving bent waar je blootgesteld kunt worden aan vuil of bacteriën.

Promoten van sneller herstel

Een blaarpleister, zoals HEKA blarenpleisters, kan helpen bij het bevorderen van een sneller herstelproces. Door de blaar te beschermen tegen verdere wrijving en irritatie, kan het natuurlijke genezingsproces ongestoord plaatsvinden. Dit resulteert in een snellere genezingstijd, zodat je snel weer kunt genieten van pijnvrije voeten en handen.

Hoe vervang ik een blarenpleister?

Het vervangen van een blarenpleister is eenvoudig. Volg deze stappen om een blarenpleister te vervangen: Reinig de omgeving rondom de blaar met water en milde zeep. Dep de huid droog met een schone handdoek. Verwijder voorzichtig de oude blarenpleister van de blaar. Reinig het gebied opnieuw met water en milde zeep. Zorg ervoor dat de huid volledig droog is voordat je een nieuwe blarenpleister aanbrengt. Open de verpakking van de nieuwe blarenpleister en verwijder eventuele beschermfolie. Breng de blarenpleister stevig aan op de blaar, zorg ervoor dat er geen vouwen of luchtbellen ontstaan. Druk de randen van de blarenpleister voorzichtig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht. Controleer regelmatig of de blarenpleister nog goed op zijn plaats zit en vervang indien nodig.

Wanneer moet ik een blarenpleister gebruiken?

Je kunt een blarenpleister, zoals HEKA blarenpleisters, gebruiken in de volgende situaties: Wanneer je een blaar hebt opgelopen door wrijving of irritatie, bijvoorbeeld door het dragen van nieuwe schoenen. Tijdens het sporten, wandelen of andere activiteiten waarbij wrijving op de huid kan ontstaan. Als preventieve maatregel wanneer je weet dat je gevoelig bent voor blaarvorming, bijvoorbeeld tijdens een lange wandeling of hike. Als bescherming van een bestaande blaar om verdere irritatie te voorkomen. Het is belangrijk om de blarenpleister regelmatig te controleren en indien nodig te vervangen om optimale bescherming en hygiëne te behouden. Gebruik de blarenpleister totdat de blaar volledig is genezen en de huid is hersteld. Met HEKA blarenpleisters kun je comfortabel blijven bewegen, zelfs met blaren. Vertrouw op de kwaliteit en effectiviteit van HEKA blarenpleisters om snel verlichting en bescherming te bieden, zodat je kunt blijven genieten van je favoriete activiteiten.

  • Afmeting: 17 x 59 mm
  • Inhoud: 6 Blarenpleisters
  • ZI-nummer: 17154278
  • CNK Code: 4501821

 

Kleur
Transparant
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Voet
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
6 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: