Poederblusser Gloria 2KG

Poederblusser Gloria 2KG

BB.20.0100
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 51,85
Inclusief BTW

De Brandblusser Poeder 2KG GLORIA 1/ST is een poederblusser van het merk Gloria. 

 

Poederblusser Gloria Kopen? Maximale Veiligheid voor Thuis en op Kantoor!

Bent u op zoek naar een betrouwbare poederblusser voor thuis of op kantoor? Overweeg dan een Gloria poederblusser 2KG te kopen. Gloria is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige brandblussers en biedt maximale veiligheid bij het bestrijden van branden. Met een Gloria poederblusser in huis of op kantoor kunt u snel en effectief optreden in geval van brand.

Wanneer Heeft u een Poederblusser Nodig?

Een poederblusser is geschikt voor het blussen van verschillende soorten branden, waaronder branden in vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. Het is een veelzijdige brandblusser die ideaal is voor gebruik in huizen, kantoren, werkplaatsen, garages en voertuigen. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de poederblusser op een toegankelijke plaats te bewaren, zodat u snel kunt ingrijpen als dat nodig is.

Waarom een Gloria Brandblusser?

Gloria is een gerenommeerd merk op het gebied van brandblussers en staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. De Gloria poederblussers zijn vervaardigd volgens de hoogste normen en voldoen aan alle wettelijke eisen voor brandblussers. Ze zijn voorzien van een gebruiksvriendelijke bediening, waardoor iedereen ze gemakkelijk kan hanteren in geval van nood.

De Brandblusser Poeder 2KG GLORIA 1/ST is een poederblusser van het merk Gloria. De poederblusser is compact en weegt 2KG. De blusser is eenvoudig te gebruiken. Dat maakt dat de blusser geschikt is voor personenautos, vrachtwagens, hobby ruimtes, maar ook privékeukens. De Gloria poederblusser heeft een hoge bluskracht en een lange spuitduur. De blusstraal is onderbreekbaar. De blusser is eenvoudig te controleren en is ook navulbaar. Alle kanten zijn opaangeven van de automobielindustrie.

Specificaties

  • Gewicht: 2KG
  • Brandklasse: A-B-C
  • Hoogte: 31,6 cm
  • Diameter: 16 cm
  • Gewicht: 3,4 KG
  • Geschikt voor: personenautos, vrachtwagens, hobby ruimtes, privékeukens
  • Hoge bluskracht
  • Lange spuitduur van 10 seconden
  • Blusrating 13A / 89B
  • Materiaal: Metaal
Blusrating
13A / 89B
Kleur
Rood
Fabrikant
Gloria
BTW
21%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Poeder (ABC)
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
2 KG

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: