HEKA Pleisterrol Elastisch Textiel HACCP PE 5m x 8cm

HEKA Pleisterrol Elastisch Textiel HACCP PE 5m x 8cm

700.PL6230
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,25
Inclusief BTW

De HEKA plast dispenserdoos is verkrijgbaar met een textiel elastische pleister op rol

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
20 € 4,73 € 10,51
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
20 € 0,65 € 5,85
 

HEKA Blauwe Pleisterrol met Aluminium Strips Kopen? Detecteerbare Bescherming voor de Horeca!

Makkelijk detecteerbare bescherming met de juiste pleister

Op zoek naar hoogwaardige blauwe pleisters voor de horeca? Onze HEKA Plast detecteerbare pleisterrol met aluminium strips is de ideale keuze. Deze pleisters zijn speciaal ontworpen met aluminium strips onder het wondkussen, waardoor ze gemakkelijk detecteerbaar zijn. Dit maakt ze uitermate geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, horeca en restaurants, waar voedselveiligheid van het grootste belang is.

Flexibel, luchtdoorlatend en comfortabel

Deze blauwe pleisters zijn niet alleen detecteerbaar, maar ook textiel elastisch. Dit betekent dat ze zich aanpassen aan de bewegingen van het lichaam, waardoor je ongehinderd kunt blijven werken. Ze zijn luchtdoorlatend en comfortabel, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik. Of je nu in de keuken staat of aan het bedienen bent, deze pleisters bieden betrouwbare bescherming zonder ongemak.

Niet-Verklevend wondkussen pleisters

Het wondkussen van de HEKA Plast pleisters is niet-verklevend, wat betekent dat ze pijnloos kunnen worden verwijderd zonder de wond te irriteren. Dit maakt ze ideaal voor gebruik bij kleine wondjes die dagelijkse zorg nodig hebben. De pleisters hechten stevig, maar laten geen restjes achter wanneer ze worden verwijderd.

Pleisters zijn essentieel voor de voedselveiligheid

In de horeca en voedselverwerkende industrie is voedselveiligheid van het grootste belang. Blauwe pleisters zoals onze HEKA Plast detecteerbare pleisterrol zijn een essentieel onderdeel van EHBO-maatregelen in deze sectoren. Ze zijn gemakkelijk op te merken, zelfs in drukke omgevingen, en dragen bij aan een hygiënische en veilige werkomgeving.

Bestel nu pleisters voor een veilige werkomgeving voor uw werknemers

Zorg voor een veilige en hygiënische werkomgeving in de horeca met de HEKA Plast blauwe pleisterrol met aluminium strips. Deze detecteerbare pleisters bieden betrouwbare bescherming en zijn speciaal ontworpen voor de voedingsindustrie. Bestel vandaag nog en draag bij aan een veilige en gezonde werkomgeving in de horeca en restaurantsector!

Welke soort HEKA pleisterrollen heb ik nodig?

Er zijn 2 verschillende soorten pleisterrollen beschikbaar en dat zijn de blauwe HACCP pleisters die belangrijk zijn als er met voeding gewerkt wordt of de elastisch textiel pleisterrollen die in alle andere sectoren gebruikt kunnen worden als de bouw, kantoor & bedrijf of scholen. Onderstaand een overzicht van de verschillende soorten pleisterrollen:

  • PL6020: HEKA Pleisterrol Elastisch textiel 5 m x 6 cm
  • PL6030: HEKA Pleisterrol Elastisch textiel 5 m x 8 cm
  • PL6220: HEKA HACCP pleisterrol elastisch textiel 5 m x 6 cm
  • PL6230: HEKA HACCP pleisterrol elastisch textiel 5 m x 8 cm

Specificaties

  • Afmeting: 5 m x 6 cm
  • Breedte pleister: 6 cm
  • HEKA artikelnummer: PL6230
  • ZI-nummer: 15761320

 

Afmeting
5 m x 8 cm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: