Hartmann Peha-Soft Nitril...

Hartmann Peha-Soft Nitril handschoenen poedervrij Blauw 150 stuks

9420110
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,41
Inclusief BTW
Maat

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
10 € 7,99 € 4,20
50 € 7,57 € 42,05
100 € 7,15 € 126,14
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 € 0,42 € 7,99
50 € 0,84 € 7,57
100 € 1,26 € 7,15
 

Peha-Soft Nitril handschoenen blauw: Bescherming, comfort en veiligheid

Waarom Peha-Soft nitril handschoenen blauw kopen?

Bij het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van personeel, patiënten of uzelf is het van essentieel belang om te beschikken over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Peha-Soft Nitril Handschoenen Blauw bieden een uitstekende oplossing voor diverse toepassingen waarbij bescherming en comfort van vitaal belang zijn. 

Bescherming en veiligheid eerst

 1. Slijtvaste wegwerphandschoenen: Peha-Soft Nitril Handschoenen Blauw zijn gemaakt van hoogwaardig nitrilmateriaal dat slijtvast is. Dit maakt ze ideaal voor gebruik op plaatsen waar het personeel wordt blootgesteld aan specifieke besmettingsrisico's.

 2. Latexallergieën en overgevoeligheidsreacties: Deze handschoenen zijn bijzonder geschikt voor personen die gevoelig zijn voor latexallergieën of overgevoeligheidsreacties vertonen voor handschoenpoeder. Ze bieden een veilig alternatief voor latexhandschoenen.

 3. Medisch hulpmiddel en persoonlijke beschermingsmiddelen: Peha-Soft Nitril Handschoenen zijn gecertificeerd als medisch hulpmiddel volgens EN 455 en als persoonlijke beschermingsmiddelen volgens EN 374 categorie III. Ze kunnen in verschillende medische en industriële situaties worden gebruikt.

Veelzijdig gebruik van PEHA-Soft wegwerphandschoenen!

Deze handschoenen zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder:

 • Anesthesie, Spoedafdeling en Ziekenwagen: Op de afdelingen waar directe patiëntenzorg plaatsvindt, bieden Peha-Soft Nitril Handschoenen de benodigde bescherming.

 • Laboratoriumgebruik: Of het nu gaat om verdunde of geconcentreerde chemicaliën, deze handschoenen zijn geschikt voor laboratoriumpersoneel dat dagelijks met potentieel gevaarlijke stoffen werkt.

 • Thuiszorg en Verpleeghuizen: Ze zijn ook ideaal voor thuiszorgprofessionals die zorgen voor patiënten in verpleeghuizen en geriatrische instellingen.

De Peha-Soft Nitril Handschoenen Blauw zijn ontworpen met het oog op zowel bescherming als comfort:

 • Zeer zacht materiaal: Het nitrilmateriaal is zeer zacht en biedt een optimale pasvorm. Dit zorgt ervoor dat de handschoenen comfortabel gedragen kunnen worden, zelfs gedurende langere periodes.

 • Bescherming tegen ziektekiemen en virussen: De handschoenen bieden effectieve bescherming tegen ziektekiemen en virussen, wat van cruciaal belang is in situaties waar hygiëne een prioriteit is.

 • Voedselveiligheid: Peha-Soft Nitril Handschoenen Blauw mogen gebruikt worden in direct contact met voedsel, waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen waarbij voedselveiligheid essentieel is.

Peha-Soft Nitril Handschoenen Blauw zijn een waardevolle aanvulling op uw persoonlijke beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen. Ze bieden uitstekende bescherming tegen besmetting en zijn bijzonder geschikt voor mensen met latexallergieën. Of u nu werkzaam bent in de gezondheidszorg, in een laboratorium of in de voedselindustrie, deze handschoenen zullen voldoen aan uw eisen voor comfort en veiligheid. Investeer in Peha-Soft Nitril Handschoenen Blauw voor gemoedsrust en welzijn.

Specificaties Peha-Soft nitril handschoenen:

 • Verpakt per 150 stuks
 • Kleur: Blauw
 • Normering: EN 374 Categorie III, EN 455
 • Fabrikant: Hartmann
 • Verkrijgbaar in de maat XS t/m XL

 

Merk
Peha-Soft
Handschoen Kwaliteit
Medisch EN374
Medisch EN455
Voedingsindustrie
Handschoen Kleur
Blauw
Poedervrij
Ja
Handschoen materiaal
Nitril
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
150 Stuks
6933265500005

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: