Driekante Doek (Mitella)

Driekante Doek (Mitella)

050.0590
Voor 16.30 besteld, Morgen in Huis
€ 0,43

€ 0,43 excl. BTW

De driekante doek ook wel mitella genoemd, geproduceerd van 100% non woven materiaal. Geschikt voor immobiliseren/ondersteuning van de schouder, arm en pols.

 

Deze driekantedoek (Mitella) is zeer geschikt voor blessures en botbreuken en geeft steun en rust aan de gehele arm. 

Wat zijn de voordelen van de Driekante Doek?

  • 100% Non Woven
  • Grote afmeting: 96 x 96 x 136 cm
  • Vouwbaar

De HEKA Mitella heeft een lange zijde en 2 korte zijden ook wel de slips genoemd. In de standaard EHBO cursus komt het aanbrengen van de Driekante doek altijd voor. 

Mitella kopen? De driekante doek kan aangebracht worden als Mitella of in de vorm van de Brede/Smalle Das.

Een driekante doek is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om wonden te bedekken of te verbinden. Het is een stuk gaas of katoenen stof dat is gevormd in de vorm van een driehoek. De driehoekige vorm maakt het gemakkelijk om te knopen of vast te maken rond een ledemaat of andere delen van het lichaam.

Driekante doeken worden vaak gebruikt als een eerste hulp bij verwondingen, zoals snij- of schaafwonden, kneuzingen en bebloede wonden. Ze kunnen worden gebruikt om een wond af te dekken en te beschermen tegen infectie of verdere beschadiging.

Het is belangrijk om de juiste grootte te kiezen voor de wond die u wilt verbinden, zodat de doek voldoende bedekking geeft. Ook is het belangrijk om te weten hoe u een driekante doek op een juiste manier moet knopen of vastmaken, zodat de doek stevig zit en de wond goed bedekt is.

 

Materiaal
Katoen
Merk
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: