Bacillol AF Tissues 80 stuks
Bacillol AF Tissues 80 stuks
Bacillol AF Tissues 80 stuks
Bacillol AF Tissues 80 stuks

Bacillol AF Tissues 80 stuks

350.9814401
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,77
Inclusief BTW

 

Bacillol AF kopen? Waarom Bacillol AF tissues? Wat zijn de voordelen van Bacillol AF tissues?

Wanneer het aankomt op het handhaven van een schone en hygiënische omgeving, spelen desinfectiedoekjes een cruciale rol. Bacillol AF tissues zijn een uitstekende keuze voor dit doel. 

Bacillol AF Tissues: Direct klaar voor gebruik

Een van de belangrijkste voordelen van Bacillol AF tissues is dat ze gebruiksklaar zijn. Deze desinfectiedoekjes zijn voorgedrenkt in Bacillol® AF, een krachtige desinfectievloeistof die effectief is tegen verschillende micro-organismen. Dit betekent dat u geen extra stappen hoeft te ondernemen om de doekjes te activeren of de juiste hoeveelheid desinfectiemiddel toe te voegen. Ze zijn direct klaar voor gebruik, wat tijd en moeite bespaart.

Snelle en grondige werking met Bacillol tissues

Bacillol AF tissues staan bekend om hun snelle en veelomvattende werking. Ze zijn ontworpen om effectief te desinfecteren en te zorgen voor een grondige reiniging van oppervlakken. Of u nu thuis, op kantoor, in de gezondheidszorg of in een andere omgeving bent, deze doekjes bieden een betrouwbare oplossing voor hygiëne.

Geen aldehyde, geur- en kleurstoffen

Een belangrijk kenmerk van Bacillol AF tissues is dat ze geen aldehyde, geur- of kleurstoffen bevatten. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in verschillende situaties, zelfs in omgevingen waar gevoeligheid voor bepaalde chemicaliën een zorg kan zijn. De afwezigheid van geur en kleur zorgt ook voor een aangename en neutrale desinfectie-ervaring.

Uitgebreide materiaalcompatibiliteit

Bacillol AF tissues zijn compatibel met een breed scala aan materialen en oppervlakken die bestand zijn tegen alcohol. Dit betekent dat u ze veilig kunt gebruiken op verschillende soorten apparatuur, meubilair en oppervlakken zonder u zorgen te hoeven maken over schade of verkleuring.

Praktisch vouwsysteem

Dankzij het praktische vouwsysteem van Bacillol AF tissues kunnen de doekjes eenvoudig per stuk uit het flowpack worden genomen. Dit draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid en zorgt ervoor dat u altijd de juiste hoeveelheid desinfectiemiddel bij de hand heeft. Het handige formaat maakt ze ook geschikt om mee te nemen onderweg.

Kwalitatief hoogwaardig en scheurvast

De Bacillol AF tissues zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig en scheurvast PET-fleece. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik en niet snel zullen scheuren of uiteenvallen. U kunt erop vertrouwen dat deze doekjes hun taak met efficiëntie en duurzaamheid zullen vervullen.

Bacillol AF tissues bieden een handige en effectieve oplossing voor desinfectie in diverse situaties. Ze zijn direct klaar voor gebruik, werken snel en grondig, bevatten geen aldehyde, geur- of kleurstoffen, zijn compatibel met verschillende materialen en oppervlakken, en hebben een praktisch vouwsysteem voor gebruiksgemak. Bovendien zijn ze vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig en scheurvast PET-fleece. Overweeg Bacillol AF tissues voor een betrouwbare en handige manier om uw omgeving hygiënisch te houden.

Specificaties Bacillol AF Tissues 80 stuks

  • Inhoud: 80 doekjes
  • Normeringen bacterien & schimmels: EN 13727, EM 13624, EN 14348, EN 1040, EN 1275
  • Normeringen virussen: EN 14476
  • Normeringen Levensmiddelen & industrie: EN13697 + 1276, EN 13697 + EN 1650, EN 13697, EN 1276, EN 1650
  • Afmeting doekje: 180 x 200 mm 
  • Samenstelling: Active bestanddelen: propan-1-ol 450 mg/g; propan-2-ol 250 mg/g; ethanol 47 mg/g.
  • CTGB-registratienummer: 14899N
  • Hartmann artikelnummer: 981 144
Merk
Bacillol
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
80 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: