Papierrol 50 cm x 50 m tbv. Behandeltafel

Papierrol 50 cm x 50 m tbv. Behandeltafel

SV.G70050
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 11,50
Inclusief BTW

Papierrol tbv. de papierrolhouder voor de Behandeltafel. Afmeting 50 cm breed x 50 m.

 

Onderzoekstafelpapier kopen? Een hygiënische en praktische oplossing voor jouw behandeltafel!

Waarom onderzoekstafelpapier nodig?

Onderzoekstafelpapier is een essentieel product voor elke professionele behandeltafel, of het nu gaat om een fysiotherapiepraktijk, een medische kliniek, een schoonheidssalon of een wellnesscentrum. Het biedt een hygiënische en praktische oplossing voor het beschermen van de behandeltafel en het waarborgen van de veiligheid en comfort van jouw cliënten. Het onderzoekstafelpapier is speciaal ontworpen om een barrière te vormen tussen de huid van de cliënt en de behandeltafel. Hierdoor worden mogelijke besmettingen voorkomen en blijft de behandeltafel schoon en vrij van vlekken of bacteriën. Daarnaast biedt het onderzoekstafelpapier extra comfort voor de cliënt, waardoor ze zich ontspannen en op hun gemak voelen tijdens de behandeling. Het papier is zacht en absorberend, waardoor het aangenaam aanvoelt en vocht snel wordt geabsorbeerd.

Praktisch en veelzijdig: onderzoekstafelpapier

Ons onderzoekstafelpapier is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse professionele omgevingen. Het is verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, zodat je het kunt aanpassen aan de afmetingen van jouw behandeltafel. Het onderzoekstafelpapier is gemakkelijk af te scheuren, waardoor je snel en efficiënt de tafel kunt opmaken voor elke nieuwe cliënt. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je praktijk soepel kan blijven draaien, zelfs op drukke dagen. Bovendien is het onderzoekstafelpapier niet alleen geschikt voor behandeltafels, maar ook voor andere oppervlakken die je wilt beschermen, zoals massagebanken, stoelen, en fitnessapparatuur.

Kies voor hygiëne en comfort met ons onderzoekstafelpapier

Bij het kiezen van het juiste onderzoekstafelpapier is kwaliteit en comfort van groot belang. Ons onderzoekstafelpapier is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en sterk genoeg is om te voorkomen dat het scheurt of rafelt. Daarnaast is ons onderzoekstafelpapier milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, wat betekent dat je een bewuste keuze maakt voor jouw praktijk en het milieu. Kies voor hygiëne en comfort met ons onderzoekstafelpapier en zorg ervoor dat jouw cliënten kunnen genieten van een schone en aangename behandeling. Onderzoekstafelpapier kopen? Investeer in kwaliteit en hygiëne met ons onderzoekspapier, de ideale oplossing voor jouw behandeltafel in fysiotherapiepraktijken, medische klinieken en meer!

Specificaties

  • Geschikt voor papierrolhouder S7 200097
  • Kleur: Wit
  • Afmeting: 50 cm breed x 50 m lang
  • Zacht en Sterk
  • Gemaakt van 100% chloorvrij gebleekte cellulose
  • Gewicht: 40g/m2

Onderzoekstafelpapier geschikt voor Behandeltafel met artikelnr. EK.30.0150. 

 

Kleur
Wit
Materiaal
Papier
Afmeting
50 cm x 50 m
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: