Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter zwart
Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter zwart
Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter zwart
Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter zwart
Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter zwart
Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter zwart

Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter zwart

WA.DS-5501-189
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 120,72
Inclusief BTW

 

Welch Allyn DS55 bloeddrukmeter kopen: De keuze voor elke medisch professional

Een betrouwbare bloeddrukmeter is van onschatbare waarde in de medische wereld, waar nauwkeurigheid en duurzaamheid essentieel zijn. De Welch Allyn DS55 Durashock bloeddrukmeter uit de Silver Series is ontworpen om aan deze eisen te voldoen en biedt tal van voordelen voor medische professionals.

Traditioneel ontluchtingsventiel met duimschroef

De Welch Allyn DS55 bloeddrukmeter is uitgerust met een traditioneel ontluchtingsventiel met duimschroef, wat zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige bediening. Dit ventiel maakt het mogelijk om de luchtdruk in de manchet nauwkeurig af te stellen, wat resulteert in betrouwbare metingen van de bloeddruk van uw patiënten.

Lasergegraveerde schaal voor maximale precisie

Om de precisie van de DS55 bloeddrukmeter verder te verbeteren, is de schaal lasergegraveerd. Dit zorgt voor een uiterst nauwkeurige aflezing van de bloeddrukwaarden, waardoor u kunt vertrouwen op de gegevens die u verzamelt tijdens het meten van de bloeddruk van uw patiënten.

Schokbestendigheid voor Voortdurende Precisie

De DS55 Durashock bloeddrukmeter is ontworpen om schokbestendig te zijn, wat betekent dat deze bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik in een medische omgeving. Dit resulteert in voortdurende precisie en betrouwbaarheid, wat uiteindelijk kan leiden tot lagere bedrijfskosten omdat u minder vaak kalibratie en onderhoud hoeft uit te voeren.

Bloeddrukmeter gebaseerd op latexvrij ontwerp

De DS55 bloeddrukmeter is volledig latexvrij, waardoor het een veilige keuze is voor zowel patiënten als medische professionals. Dit ontwerp minimaliseert het risico op allergische reacties en zorgt voor een comfortabele ervaring voor iedereen.

FlexiPort-manchet voor volwassenen

De DS55 wordt geleverd met een FlexiPort-manchet die specifiek is ontworpen voor volwassenen. Deze manchet is eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een comfortabele pasvorm bij de meeste patiënten. Hierdoor kunt u snel en gemakkelijk bloeddrukmetingen uitvoeren.

10 jaar Welch Allyn garantie op kalibratie

Welch Allyn staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en de DS55 Durashock bloeddrukmeter is geen uitzondering. Om uw gemoedsrust te verzekeren, wordt deze bloeddrukmeter geleverd met een indrukwekkende garantie van 10 jaar op kalibratie. Dit benadrukt het vertrouwen van de fabrikant in de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van dit instrument.

De Welch Allyn DS55 Durashock bloeddrukmeter is de ideale keuze voor medische professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame bloeddrukmeter. Met zijn traditionele ontluchtingsventiel, lasergegraveerde schaal, schokbestendigheid en latexvrij ontwerp, biedt de DS55 alles wat u nodig heeft voor nauwkeurige en comfortabele bloeddrukmetingen. Bovendien is de 10-jarige garantie op kalibratie een blijk van de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van dit instrument. Investeer in de Welch Allyn DS55 Durashock bloeddrukmeter en verzeker uzelf van nauwkeurige metingen en betrouwbare prestaties gedurende vele jaren.

Specificaties

  • Welch Allyn Artikelnummer: DS-5501-189
  • Silver Editie
  • Inclusief manchet Nr. 11 voor volwassen
Kleur
Zwart
Fabrikant
Welch Allyn
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm
Garantie
10 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Koppelmogelijkheden
Niet Koppelbaar
Prijs
€ 75,00 - € 99,99
Inhoud
1 Stuks
Detectie Onregelmatige Hartslag
Nee
Afmeting manchet
25-34 cm

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: