Plum iBox 4902 oogdouche met 1 x 500 ml 0.9% Sodium Chloride

Plum iBox 4902 oogdouche met 1 x 500 ml 0.9% Sodium Chloride

700.4902
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 48,32
Inclusief BTW

 

Plum iBox kopen? Altijd klaar voor noodgevallen!

Overweeg je een Plum iBox met sodium chloride oogspoeling te kopen? Een Plum iBox is een essentieel onderdeel van elke werkplek of omgeving waar oogletsels kunnen voorkomen. In deze tekst ontdek je alles over de Plum iBox en waarom het gebruik van een sodium chloride oogspoelfles zo belangrijk is bij oogverwondingen.

Wat is een Plum iBox met sodium chloride oogspoeling?

De Plum iBox is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk oogspoelstation dat speciaal is ontworpen om snel en effectief te reageren op noodgevallen waarbij de ogen betrokken zijn. Het station bevat een of meerdere sodium chloride oogspoelflessen, die een veilige en milde oplossing bevatten die vergelijkbaar is met het zoutgehalte van het oog. Dit maakt de oogspoelfles geschikt voor het uitspoelen van de ogen in geval van stof, vuil, chemicaliën of andere vreemde stoffen in het oog.

Waarvoor gebruik ik sodium chloride oogspoelfles?

Een sodium chloride oogspoelfles wordt gebruikt om de ogen te spoelen en eventuele irriterende stoffen snel uit het oog te verwijderen. Dit is van vitaal belang bij ongevallen waarbij de ogen zijn blootgesteld aan gevaarlijke stoffen of deeltjes. Door het spoelen van de ogen met een milde sodium chloride oplossing, kunnen potentiële verwondingen en blijvende schade aan de ogen worden voorkomen.

De Plum iBox met sodium chloride oogspoeling is geschikt voor gebruik in diverse werkomgevingen, zoals industriële faciliteiten, laboratoria, scholen, ziekenhuizen, en bouwplaatsen. Ook thuis is het handig om een Plum iBox te hebben, vooral als er kinderen aanwezig zijn, omdat ongelukken altijd kunnen gebeuren.

Waarom een Plum iBox kopen?

Er zijn verschillende redenen om een Plum iBox met sodium chloride oogspoelfles aan te schaffen:

 • Snelle en effectieve hulp: Bij oogletsel is een snelle reactie van cruciaal belang. Met de Plum iBox heb je direct toegang tot de oogspoeling, waardoor je snel kunt handelen bij noodgevallen.
 • Veilig voor de ogen: De sodium chloride oplossing is mild en veilig voor de ogen, waardoor het spoelen comfortabeler is en de kans op verdere irritatie wordt verminderd.
 • Eenvoudig in gebruik: De Plum iBox is ontworpen om intuïtief en gemakkelijk te gebruiken te zijn, zelfs voor mensen zonder medische achtergrond.
 • Altijd klaar voor noodgevallen: Door een Plum iBox op de werkplek of in huis te hebben, ben je altijd voorbereid op noodgevallen en kun je snel en adequaat reageren bij oogletsel.

Investeer in de veiligheid van jezelf, je medewerkers of je gezin door een Plum iBox met sodium chloride oogspoeling aan te schaffen. Het kan het verschil maken tussen een snelle genezing en langdurige schade aan de ogen in geval van een ongeval. Wees voorbereid en koop nu een Plum iBox!

Specificaties

 • Plaats EN 15154-4 
 • Inclusief 1x 500ml PLUM sodium 0,9% Chloride
 • Stofdichte doos - IP55
 • Sterk en duurzaam materiaal (EPP)
 • Inclusief instructieblad
 • Gemakkelijk te openen - gemonteerd aan de muur of staand op de vloer
 • Afmeting: 425 x 186 x 135 mm
 • Gewicht: 1,3 KG
Kleur
Transparant
Zwart
Materiaal
ABS-Kunststof
Vloeistof
Type
Sodium Chloride 0.9%
Fabrikant
Plum
BTW
21%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks
500ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: