Fixomull Transparant 10cm x 10m

Fixomull Transparant 10cm x 10m

FI.75.0105
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 63,17
Inclusief BTW
Fixomull Transparant 10cm x 10m Zelfklevende pleister voor het volledige oppervlak. .........

 

Fixomull Transparant Kopen - Betrouwbare verbandfixatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare en transparante oplossing voor verbandfixatie? Dan is Fixomull Transparant de ideale keuze voor uw medische behoeften. Deze stretchbare en doorzichtige fixatiepleister biedt niet alleen stevige fixatie, maar ook de mogelijkheid om de status van het verband eenvoudig te controleren. Lees verder om te ontdekken waarom Fixomull Transparant een onmisbare aanvulling is op uw EHBO-voorraad.

De voordelen van Fixomull Transparant

Fixomull Transparant biedt diverse voordelen die bijdragen aan effectieve en zichtbare verbandfixatie. Het transparante ontwerp van de pleister maakt het mogelijk om de wond en het verband eronder te inspecteren zonder de pleister te hoeven verwijderen. Dit bespaart tijd en zorgt voor een optimale wondbehandeling. De stretchbare eigenschap van Fixomull Transparant maakt het gemakkelijk om de pleister aan te brengen en op maat te knippen voor verschillende toepassingen. Hierdoor past de pleister zich comfortabel aan de contouren van het lichaam aan en blijft deze goed op zijn plaats zitten, zelfs tijdens beweging.

Hoe gebruik ik Fixomull Transparant?

Het gebruik van Fixomull Transparant is eenvoudig en handig. Begin met het knippen van de pleister op de gewenste lengte met behulp van een schaar.

  1. Plaats de pleister over het verband of kompres en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat het goed hecht. Zorg ervoor dat de pleister alle randen van het verband bedekt voor een stevige fixatie. De transparante eigenschap van Fixomull Transparant stelt u in staat om de wond en het verband eronder te controleren zonder de pleister te verwijderen. Dit is vooral waardevol bij wonden die regelmatig moeten worden geïnspecteerd of behandeld.

Fixomull Transparant kopen

Kies voor betrouwbare en zichtbare verbandfixatie met Fixomull Transparant en bestel vandaag nog. Met zijn stretchbare en transparante eigenschappen is deze fixatiepleister een waardevol hulpmiddel voor een effectieve wondbehandeling. Vertrouw op Fixomull voor hoogwaardige medische benodigdheden en optimale verbandfixatie, altijd klaar om uw patiënten de beste zorg te bieden. Met Fixomull Transparant kunt u de genezing van wonden volgen en controleren, terwijl het verband stevig op zijn plaats blijft zitten.

Specificatie Fixomull Transparant 10 cm x 10 m

  • Afmeting: 10 cm x 10 m
  • Merk: Fixomull
  • Chirurgisch hechtpleister op rol, met schuifvel
  • Geschikt voor douchen
Afmeting
10 m x 10 cm
Fabrikant
BSN
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: