Eurodispenser Safety plus 500ml
Eurodispenser Safety plus 500ml
Eurodispenser Safety plus 500ml
Eurodispenser Safety plus 500ml

Eurodispenser Safety plus 500ml

350.9814671
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 22,93
Inclusief BTW

 

Eurodispenser 500ml kopen: De ideale desinfectiedispenser voor uw medische praktijk

Ontdek de voordelen van de Eurodispenser 500ml

Een effectieve handdesinfectie is van cruciaal belang in elke medische praktijk en gezondheidszorgomgeving. Met de Eurodispenser 500ml kunt u op een efficiënte en hygiënische manier desinfectiemiddelen zoals Sterillium, Sterillium MED, Baktolin Pure en Baktolin Sensitive aanbieden aan zowel medisch personeel als patiënten. Deze dispenser is niet alleen geschikt voor een breed scala aan desinfectiemiddelen, maar biedt ook diverse voordelen die de handhygiëne in uw praktijk verbeteren.

Geschikt voor diverse desinfectiemiddelen

De Eurodispenser 500ml is ontworpen om te passen bij de populaire BODE flessen van 500ml, waaronder Sterillium, Sterillium MED, Baktolin Pure en Baktolin Sensitive. Dit betekent dat u verschillende desinfectiemiddelen kunt aanbieden zonder dat u van dispenser hoeft te wisselen. Bovendien is de dispenser compatibel met BODE flacons van 1000ml met een single-use pompje met long nozzle, waardoor u flexibiliteit hebt in uw productkeuze.

LET OP! Deze dispenser wordt geleverd exclusief pompje. Bestel deze los bij via de gerelateerde producten.

Breed toepassingsbereik

De Eurodispenser 500ml is niet alleen geschikt voor BODE producten, maar ook voor vele flacons van andere fabrikanten. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor uw praktijk, waarbij u de vrijheid hebt om te kiezen welke desinfectiemiddelen het beste bij uw behoeften passen.

Hygiënisch en comfortabel in gebruik

De dispenser is voorzien van een brede duwarm, waardoor deze comfortabel en hygiënisch (met de elleboog) kan worden bediend. Dit is vooral handig in medische omgevingen waar handhygiëne van het grootste belang is. De ingebouwde vergrendeling zorgt ervoor dat de dispenser goed beveiligd is en voorkomt ongeautoriseerd gebruik zonder de noodzaak van een sleutel.

Geïntegreerd lekbakje

Om morsen en lekken te voorkomen, is de Eurodispenser 500ml uitgerust met een geïntegreerd lekbakje. Dit zorgt voor een schone en opgeruimde omgeving rondom de dispenser, wat essentieel is in een medische setting waar hygiëne en netheid hoog in het vaandel staan.

Veilig en stabiel

Dankzij de vlakke onderkant en de antislipvoetjes kan de dispenser veilig op vlakke oppervlakken worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de dispenser stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij intensief gebruik.

Eenvoudig te reinigen en installeren

De gladde, afgeronde buitenkant van de Eurodispenser 500ml maakt het gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Daarnaast is de dispenser eenvoudig en snel te installeren, of het nu via schroeven of plakken is. De dispenser wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en handleiding voor uw gemak.

Snelle wisseling van flessen

De Eurodispenser 500ml maakt het mogelijk om desinfectiemiddelflessen snel en eenvoudig te verwisselen. Dit bespaart tijd en minimaliseert onderbrekingen in uw dagelijkse werkzaamheden.

De Eurodispenser 500ml is de ideale desinfectiedispenser voor medische praktijken en gezondheidszorginstellingen. Met zijn veelzijdigheid, hygiënische bediening, geïntegreerd lekbakje en compatibiliteit met diverse desinfectiemiddelen, biedt deze dispenser een complete oplossing voor handhygiëne in uw praktijk. Verbeter de veiligheid en gezondheid van zowel uw personeel als patiënten door te investeren in de Eurodispenser 500ml. Met zijn duurzaamheid en gebruiksgemak zal deze dispenser een waardevolle aanvulling zijn op uw medische omgeving.

Specificaties

  • Hartmann artikelnummer: 9814671
  • Geschikt voor 500ml flessen van BODE/Hartmann
Kleur
Blauw
Wit
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: