Brandwonden gel flacon 59ml

Brandwonden gel flacon 59ml

500.0110
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,20
Inclusief BTW
De brandwondengel is een gel op natuurlijke basis.
Koelt en verlicht pijn bij brandwonden e.........

 

Brandwondengel flacon kopen?

Ontdek wanneer en hoe je brandwondengel gebruikt en welke brandwondengel geschikt is voor brandwonden. Gebruik Burncare brandwondenproducten voor effectieve brandwondverzorging.

Wil je een brandwondengel flacon kopen? Bij ons vind je hoogwaardige brandwondengels die essentieel zijn voor de behandeling van brandwonden. In deze tekst leggen we uit wanneer je brandwondengel nodig hebt, hoe je het gebruikt en welke brandwondengel geschikt is voor brandwonden. Maak gebruik van de uitstekende kwaliteit van Burncare brandwondenproducten voor effectieve brandwondverzorging.

Wanneer heb ik brandwondengel nodig?

Brandwondengel is nodig bij brandwonden van de eerste en tweede graad. Het biedt directe verlichting van de pijn, koelt de brandwond en bevordert het genezingsproces. Het is belangrijk om de brandwond direct te koelen met lauw stromend water gedurende ten minste 10 minuten voordat je de brandwondengel aanbrengt. Hiermee wordt de warmte uit de brandwond gehaald en wordt verdere beschadiging voorkomen. Vervolgens kun je de brandwondengel voorzichtig op de brandwond aanbrengen.

Hoe gebruik ik de brandwondengel flacon?

Het gebruik van de brandwondengel flacon is eenvoudig. Nadat je de brandwond voldoende hebt gekoeld, open je de flacon en breng je de gel rechtstreeks op de brandwond aan. Zorg ervoor dat de gel gelijkmatig over de brandwond wordt verdeeld. Vervolgens kun je de brandwond afdekken met een steriel verband of een kompres. Herhaal de behandeling indien nodig en raadpleeg altijd een medische professional voor verdere behandeling en advies.

Welke brandwondengel is goed voor brandwonden?

Voor effectieve brandwondverzorging raden we het gebruik van Burncare brandwondenproducten aan. Burncare brandwondengels zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van brandwonden. Ze hebben een verkoelend effect, verlichten de pijn en bevorderen het genezingsproces. Bovendien hebben Burncare brandwondengels een antibacteriële werking, waardoor het risico op infecties wordt verminderd.

Kies voor Burncare brandwondengels en verzeker jezelf van hoogwaardige brandwondverzorging.

  • Effectieve koeling tot 2 uur lang.
  • Verlicht de pijn snel.
  • Bevordert de genezing.
  • Helpt infectie voorkomen.
  • Kleeft niet aan de wond.
  • Gemakkelijk in het gebruik.
  • Kan op verbrande kleding geplaatst worden.
     
Fabrikant
Burncare
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
59ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: