Vluchtladder 20 meter

Vluchtladder 20 meter

VL.10.0500
Voor 16.30 besteld, Morgen in Huis
€ 225,00

€ 225,00 excl. BTW

De vluchtladder 20 meter is een vluchtladder die u in geval van nood kunt gebruiken om het gevaar te ontvluchten.

 

Waarom een vluchtladder

De reden om een vluchtladder in huis te hebben is dat u een extra weg heeft om veiligheid op te zoeken. Mocht u bijvoorbeeld de trap of lift niet meer kunnen gebruiken, kunt u nog altijd een vluchtladder gebruiken. De vluchtladder is snel en makkelijk te gebruiken. Deze ladder is makkelijk uit te vouwen en ook makkelijk te bevestigen. De ladder heeft een draagcapiciteit van 450kg en afstandhouders aan beide kanten voor extra stabiliteit. Dat maakt de klim naar veiligheid makkelijker. De ladder heeft geprofileerde laddersporten zodat u goede grip heeft op de ladder. 

Veiligheidsinformatie

Het is het beste om de ladder het dichtste bij een raam te hebben hangen dat geschikt is om door te vluchten. U zou hem bijvoorbeeld in een kast kunnen leggen, maar ook onder uw bed is goed. Het raam waaruit u vlucht moet sterk genoeg zijn om het maximale gewicht van die personen te kunnen dragen. Ook moet u zorgen dat er niets voor het raam zit dat de weg blokkeert. Ook is het belangrijk dat het vluchtraam volledig open kan. Zo zijn stormramen niet geschikt. Ook kan bij gebruik de buitenkant van het pand waaruit u ontsnapt beschadigen zoals de kozijnen en ramen. 

Het is belangrijk dat u de vluchtladder vervangt nadat het gebruikt is. Ook moet u regelmatig controleren of de ladder wel in goede staat is. De ladder moet bewaard worden op plekken die niet in direct zonlicht liggen of temperatuurgevoelig zijn. De maximale belasting van de ladder is 450kg en 3 personen. De vluchtladder kan aan een vensterbank hangen van maximaal 38cm diep. Ook raden wij u aan om een pictogram van een vluchtladder erbij te doen. Zo weet iedereen waar de vluchtladder is in geval van nood. Wij verkopen harde platen met een vluchtladder pictogram, maar wij hebben ook een vinyl sticker met daarop een vluchtladder pictogram.

Kenmerken

  • 20 meter lang
  • Draagcapiciteit van 450kg 
  • Afstandhouders voor extra stabiliteit
  • Geprofileerde laddersporten
  • Geschikt voor vensterbanken van maximaal 38cm diep
Kleur
Groen
Materiaal
RVS
Afmeting
20 meter
Merk
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 150,00 - € 299,99