Vluchtladder 20 meter

Vluchtladder 20 meter

VL.10.0500
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 272,25
Inclusief BTW

De vluchtladder 20 meter is een vluchtladder die u in geval van nood kunt gebruiken om het gevaar te ontvluchten.

 

Vluchtladder 20 meter kopen - Veilige evacuatie via een ATV brandladder

Waarom kiezen voor een brandladder?

Een brand kan zich razendsnel verspreiden, waardoor uw gebruikelijke vluchtwegen mogelijk worden geblokkeerd. Hier komt een vluchtladder goed van pas. Een brandladder biedt een veilige en betrouwbare manier om snel te ontsnappen via een raam of balkon, zelfs als de normale uitgangen niet toegankelijk zijn. Het kan het verschil maken tussen leven en dood in noodsituaties. Wacht niet tot een noodsituatie zich voordoet om voorbereid te zijn. Met een ATV brandladder in huis, kunt u met vertrouwen weten dat u snel en veilig kunt ontsnappen. Bescherm uzelf en uw dierbaren met een betrouwbare en duurzame brandladder. Bestel vandaag nog en maak uw huis veiliger dan ooit tevoren.

Wat maakt een goede brandladder?

Een goede brandladder moet aan diverse criteria voldoen om uw veiligheid te waarborgen:

  • Lengte: Kies een brandladder met de juiste lengte voor uw situatie. Bij ATV brandladders bieden we een verscheidenheid aan opties, waaronder 5 meter, 7 meter, 10 meter, 16 meter en 20 meter. Zo kunt u de ladder kiezen die het beste past bij uw woning.

  • Makkelijk te gebruiken: Een effectieve brandladder moet eenvoudig te bevestigen en uit te vouwen zijn. ATV brandladders zijn ontworpen voor eenvoudig gebruik, zelfs in stressvolle situaties.

  • Duurzaamheid: Kwaliteit en duurzaamheid zijn van vitaal belang. Onze brandladders zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen gewicht en slijtage.

  • Veiligheidscertificering: ATV brandladders voldoen aan strikte veiligheidsnormen en zijn voorzien van relevante certificeringen. Dit verzekert u van een betrouwbare en veilige ontsnappingsroute.

ATV Brandladders - Uw betrouwbare keuze

Bij ATV begrijpen we het belang van veiligheid in noodsituaties. Onze brandladders zijn ontworpen met uw welzijn als prioriteit en zijn geschikt voor diverse woonsituaties. Of u nu op zoek bent naar een vluchtladder van 7 meter, 10 meter, 5 meter, 16 meter of 20 meter, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Bestel nu en investeer in brandveiligheid

Wacht niet tot een noodsituatie zich voordoet om voorbereid te zijn. Met een ATV brandladder in huis, kunt u met vertrouwen weten dat u snel en veilig kunt ontsnappen. Bescherm uzelf en uw dierbaren met een betrouwbare en duurzame brandladder. Bestel vandaag nog en maak uw huis veiliger dan ooit tevoren.

Veiligheidsinformatie ATV brandladder 20 meter

Het is het beste om de ladder het dichtste bij een raam te hebben hangen dat geschikt is om door te vluchten. U zou hem bijvoorbeeld in een kast kunnen leggen, maar ook onder uw bed is goed. Het raam waaruit u vlucht moet sterk genoeg zijn om het maximale gewicht van die personen te kunnen dragen. Ook moet u zorgen dat er niets voor het raam zit dat de weg blokkeert. Ook is het belangrijk dat het vluchtraam volledig open kan. Zo zijn stormramen niet geschikt. Ook kan bij gebruik de buitenkant van het pand waaruit u ontsnapt beschadigen zoals de kozijnen en ramen. 

Het is belangrijk dat u de vluchtladder vervangt nadat het gebruikt is. Ook moet u regelmatig controleren of de ladder wel in goede staat is. De ladder moet bewaard worden op plekken die niet in direct zonlicht liggen of temperatuurgevoelig zijn. De maximale belasting van de ladder is 450kg en 3 personen. De vluchtladder kan aan een vensterbank hangen van maximaal 38cm diep. Ook raden wij u aan om een pictogram van een vluchtladder erbij te doen. Zo weet iedereen waar de vluchtladder is in geval van nood. Wij verkopen harde platen met een vluchtladder pictogram, maar wij hebben ook een vinyl sticker met daarop een vluchtladder pictogram.

Pluspunten ATV Vluchtladder 20 meter

  • 20 meter lang
  • Draagcapiciteit van 450kg 
  • Afstandhouders voor extra stabiliteit
  • Geprofileerde laddersporten
  • Geschikt voor vensterbanken van maximaal 38cm diep
Kleur
Groen
Materiaal
RVS
Afmeting
20 meter
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 150,00 - € 299,99

Bijbehorende producten