Vinyl handschoenen Blauw HACCP Maat L 1 Paar

Vinyl handschoenen Blauw HACCP Maat L 1 Paar

050.70000
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 0,44
Inclusief BTW

 

Als u werkzaam bent in de voedingsindustrie, is het dragen van handschoenen van groot belang. Handschoenen bieden namelijk bescherming tegen bacteriën en voorkomen dat voedsel besmet raakt. Vinyl blauwe handschoenen zijn hiervoor uitermate geschikt.

Waarom zou u kiezen voor vinyl blauwe handschoenen? Allereerst zijn deze handschoenen gemaakt van hoogwaardig materiaal dat sterk en duurzaam is. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor de voedingsindustrie, maar ook voor andere sectoren zoals de gezondheidszorg en schoonmaakbranche.

Daarnaast bieden vinyl blauwe handschoenen een uitstekende bescherming tegen bacteriën. Het materiaal is namelijk poedervrij en bevat geen latex, waardoor de kans op allergische reacties aanzienlijk verkleind wordt. Ook zijn de handschoenen geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Een ander voordeel van vinyl blauwe handschoenen is dat ze comfortabel zijn om te dragen. Het materiaal is zacht en flexibel, waardoor de handschoenen goed om de handen passen. Dit vermindert de vermoeidheid van de handen tijdens langere periodes van dragen.

Bovendien zijn vinyl blauwe handschoenen verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor u altijd de juiste maat kunt vinden die goed past. Dit zorgt voor een optimale bescherming en voorkomt dat de handschoenen afzakken of te strak zitten.

Tot slot zijn vinyl blauwe handschoenen ook nog eens erg betaalbaar. Het is een kostenbesparende optie zonder concessies te doen aan de kwaliteit en bescherming van de handschoenen.

Kortom, als u werkzaam bent in de voedingsindustrie of een andere branche waar handschoenen van belang zijn, dan zijn vinyl blauwe handschoenen een goede keuze. Ze bieden een uitstekende bescherming tegen bacteriën, zijn comfortabel om te dragen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Bovendien zijn ze ook nog eens betaalbaar en een kostenbesparende optie. Bestel vandaag nog uw vinyl blauwe handschoenen en verzeker uzelf van optimale bescherming tijdens uw werkzaamheden.

Eigenschappen:

  • Materiaal: polyvinylchloride (PVC)
  • Kleur: blauw (HACCP)
  • Poedervrij, glad, met rolrand
  • AQL 1.5
  • Lengte: 240 mm
  • Links en rechts draagbaar
  • Gebruik: gezondheidszorg, voedingsindustrie (geschikt voor contact met levensmiddelen)
  • Verpakt per 2 handschoenen (1 paar)

 

Kleur
Blauw
Fabrikant
MHCI Products
Handschoen Kwaliteit
Medisch EN455
Voedingsindustrie
Handschoen Kleur
Blauw
Handschoen materiaal
Vinyl
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99

Klanten die dit product kochten, kochten ook: