Vingerbob Wit normaal 5 stuks
Vingerbob Wit normaal 5 stuks
Vingerbob Wit normaal 5 stuks
Vingerbob Wit normaal 5 stuks

Vingerbob Wit normaal 5 stuks

VB.10.0120
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,05
Inclusief BTW

 

Vingerbobs Kopen - Essentiële bescherming voor vingerwonden

Als het gaat om het beschermen van kleine vingerwonden en letsels, zijn vingerbobs een onmisbaar hulpmiddel. Overweegt u vingerbobs aan te schaffen? 

Voordelen van een Vingerbob

Vingerbobs bieden een reeks voordelen die uw wondverzorging en herstelproces verbeteren:

  1. Bescherming en Isolatie: Vingerbobs beschermen vingerwonden tegen vuil, bacteriën en wrijving. Ze isoleren de wond en bevorderen een veilige genezing.

  2. Behoud van Verband: Als u een vingerwond heeft met een verband, helpt een vingerbob om het verband op zijn plaats te houden en te voorkomen dat het losraakt.

  3. Vrijheid van Beweging: Vingerbobs zijn ontworpen om comfortabel te passen en uw vinger nog steeds volledige bewegingsvrijheid te geven, waardoor u uw dagelijkse activiteiten zonder belemmeringen kunt uitvoeren.

  4. Latexvrij

Hoe gebruik ik een vingerbob?

Het gebruik van een vingerbob is eenvoudig: Reinig en droog de wond en het gebied rondom de wond zorgvuldig. Plaats het verband over de wond en zorg ervoor dat het goed is afgedekt. Schuif voorzichtig de vingerbob over het verband en uw vinger, waarbij u ervoor zorgt dat het verband op zijn plaats blijft.

Bestel nu uw vingerbobs

Bescherm uw vingerwonden en bevorder een snel herstel met onze hoogwaardige vingerbobs. Of u nu een kleine wond heeft of herstellende bent van een letsel, vingerbobs zijn uw betrouwbare metgezel voor wondverzorging. Bestel vandaag nog en geniet van de voordelen van comfortabele bescherming en genezing. Ga voor zorgeloosheid, ga voor herstel, kies voor onze vingerbobs.

Het vingerverband wordt gebruikt voor bijvoorbeeld wondjes op de vinger zodat er geen vervuiling ontstaat of bescherming tegen besmetting. Denk hier bijvoorbeeld voor werk in de Horeca om een pleister op zijn plek te houden.

Waar worden fingerbobs voor gebruikt?

Heeft u last van een sneetje of kleine verwonding rondom de vingers en brengt u daarna een pleister aan maar bent u daarna toch bang om de pleister te verliezen? Met een vingerbob wordt ervoor gezorgd dat de pleister correct blijft zitten en niet loslaat van de huid. Wordt er gewerkt in de voedselindustrie of horeca? Zorg er dan voor dat de blauwe HACCP versie gebruikt gewordt.

In de wereld van Eerste hulp verlening & Bedrijfshulpverling worden de vingerbobs ook wel fingerlinge, vingerband of fingerbob genoemd. Zorg ervoor dat het watten altijd aanwezig is bij elke sportvereniging of school. Zorg ervoor dat het vingerverband altijd aanwezig is in de EHBO koffer of verbanddoos en dat de inhoud compleet is en jaarlijks gecontroleerd wordt.

Specificatie Vingerbob Wit 

  • Inhoud: 5 Stuks
  • Kleur: Wit
  • Verkrijgbaar in verschillende eenheden en maten
  • Merk: MHCI 
Materiaal
Katoen
Viscose
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
5 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: