EHBO Doos leeg universeel

EHBO Doos leeg universeel

TR0451-1
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,41
Inclusief BTW

De Verbandtrommel Universeel leeg is gemaakt van ABS

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
25 € 7,78 € 15,77
50 € 7,15 € 63,07
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
25 € 0,63 € 7,78
50 € 1,26 € 7,15
 

EHBO doos leeg kopen? Stel uw eigen EHBO-kit samen

Waarom zou u een EHBO doos leeg kopen? Een lege verbanddoos biedt u de mogelijkheid om uw eigen EHBO-kit samen te stellen, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. Met een lege EHBO koffer kunt u zelf de benodigde EHBO-materialen selecteren en toevoegen, zodat u altijd voorbereid bent op noodsituaties.

Waarom een lege EHBO doos?

Een lege EHBO doos is ideaal voor situaties waarin standaard EHBO-kits niet aan uw specifieke behoeften voldoen. Elk bedrijf, elke organisatie en elk huishouden heeft verschillende risico's en vereisten als het gaat om eerste hulp. Met een lege verbandtrommel kunt u zelf de inhoud bepalen en aanpassen aan de aard van uw activiteiten en het aantal mensen dat aanwezig is.

Bovendien biedt een lege EHBO koffer u de flexibiliteit om uw EHBO-kit te updaten en uit te breiden wanneer dat nodig is. U kunt nieuwe EHBO-materialen toevoegen en verlopen items vervangen, waardoor uw EHBO-kit altijd actueel en effectief blijft.

Stel uw eigen EHBO-kit samen

Met een lege EHBO doos kunt u uw eigen EHBO-kit samenstellen. U kunt items toevoegen zoals pleisters, verband, gaasjes, ontsmettingsmiddelen, scharen, pincetten, handschoenen en meer. Als u specifieke medicatie of andere medische benodigdheden nodig heeft, kunt u deze ook in uw EHBO-kit opnemen.

Het handvat van de verbandkoffer zorgt ervoor dat u de EHBO-doos gemakkelijk kunt meenemen naar verschillende locaties. Of het nu voor gebruik thuis, op kantoor, in de auto, op de boot, of tijdens outdoor-activiteiten is, u kunt erop vertrouwen dat u altijd de juiste hulpmiddelen bij de hand heeft.

Investeer in veiligheid

Een lege EHBO doos kopen is een investering in de veiligheid van uzelf, uw werknemers, uw gezin en iedereen die zich in uw omgeving bevindt. Een goed uitgeruste en aangepaste EHBO-kit kan het verschil maken in noodsituaties en kan letsel en verdere complicaties helpen voorkomen.

Wacht niet tot het te laat is. Bestel vandaag nog uw lege EHBO doos en zorg ervoor dat u altijd klaar bent om eerste hulp te bieden wanneer dat nodig is.

De Verbandtrommel Universeel leeg is gemaakt van ABS, heeft geen vakindeling en wordt geleverd met een wandbeugel. De verbandtrommel wordt geleverd zonder sticker groen/wit kruis.

Specificaties

  • Kleur: Oranje
  • Afmeting: 26 x 17 x 8 cm
  • Materiaal: ABS
  • Zonder vakindeling
  • Geleverd inclusief wandhouder
Kleur
Oranje
Afmeting
26 x 17 x 8 cm
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
21%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: