EHBO Koffer A
EHBO Koffer A
EHBO Koffer A
EHBO Koffer A
  • -8%
EHBO Koffer A
EHBO Koffer A
EHBO Koffer A
EHBO Koffer A

EHBO Koffer A

700.1063A
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 58,89 € 63,67 -8%
Inclusief BTW

EHBO Koffer A volgens de laatste norm van Oranje Kruis geleverd inclusief ophangbeugel. Een volledige EHBO Kit voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Voldoet aan de Arbowet en erg geschikt voor bijvoorbeeld in de bouw.

 

Voor het bedrijf een EHBO koffer nodig, maar weet u niet welke goed aansluit bij de diensten die u aanbied? De EHBO Koffer A Groot model volgens de regels van de Arbowet is geschikt voor bedrijven en organisaties. De 137-delige EHBO koffer beschikt over alle materialen om eerste hulp te bieden. Check nu onze branche checker, waarin u kan zien welke EHBO koffer u nodig heeft voor uw bedrijf, organisatie of vereniging.

Deze koffer is geschikt voor bedrijven met een laag of hoog bedrijfsrisico. Dit type is extra groot en gevuld met de ‘A inhoud’. Dit is een veel gebruikte term in de hulpverlening. Deze verbandkoffer is de meest complete koffer. De koffer is geschikt tot en met 25 personen.

Het verschil met een verbandkoffer A en een BHV standaard model is dat er bij het type A meer verbandmiddelen, snelverbanden, watten, windsels en gaasjes te vinden zijn. Deze koffer is een groot model en dat zorgt ervoor dat u ruimte heeft voor aanvullende EHBO of BHV-artikelen die u ook los bij ons kunt bestellen. 

Type A is ook completer dan type B. In vergelijking met type B heeft type A meer steunwindsels, mitella’s, desinfectans, metaline kompressen, gaasjes en snelverbanden.

Deze verbandkoffer is gemaakt van stootvast en krasvrij ABS en heeft een praktische indeling met plexiglazen afdekplaten en een gemakkelijke wandbeugel. Er wordt aangeraden om de koffer te verzegelen met een controlesticker of pull tite. Zo weet u of uw koffer nog compleet is en dus aan de richtlijnen voldoet of dat u de ontbrekende producten moet nabestellen.

Productspecificaties

  • Meest complete verbandkoffer
  • Deze verbandkoffer A is gemaakt van stootvast en krasvrij ABS
  • Met vakindeling, wandbeugel en met plexiglazen binnenkleppen
  • Afmeting: 43 x 30 x 16 cm
  • Houdbaarheidsdatum is 3-4 jaar

Een mogelijke toevoeging op deze verbandkoffer kan een Quickfix pleisterdispenser of een Salvequick pleisterdispenser zijn. Zo hoeft u minder vaak de BHV verbandkoffer te openen. De meest gebruikte EHBO producten zijn namelijk pleisters. 

Kleur
Oranje
Materiaal
ABS
PP
Afmeting
43 x 30 x 16 cm
BTW
9%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Geschikt voor
Werk
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
A

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: