Lifeguard Spalkset

Lifeguard Spalkset

800.1022
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 23,72
Inclusief BTW

 

Een spalkset is een verbandmiddel dat wordt gebruikt om gewrichten of ledematen te immobiliseren en te ondersteunen tijdens herstel van een verwonding of operatie. Een spalkset bestaat vaak uit een combinatie van verschillende componenten, zoals verbandgaas, elastische banden, kussens of klittenband.

Wat voor soorten spalkset zijn er?

Er zijn verschillende soorten spalken, zoals gewrichtspalken, verstelbare spalken, klittenbandspalken en onderarm spalken. Elke spalk is speciaal ontworpen voor een specifiek gebied van het lichaam en heeft unieke eigenschappen die helpen bij het ondersteunen en immobiliseren van het gebied.

Hoe wordt een spalkset gebruikt?

Het is belangrijk om een spalkset te gebruiken zoals aanbevolen door een arts of fysiotherapeut. Zorg ervoor dat de spalk goed is aangelegd, comfortabel zit en geen druk uitoefent op een bepaald gebied. Bij verandering in huidconditie of pijn, raadpleeg dan een arts of fysiotherapeut.

In het algemeen, spalken kunnen helpen bij het sneller herstellen van een verwonding door het gewricht of ledemaat te immobiliseren en te ondersteunen. Het is echter wel belangrijk om de juiste spalk te kiezen en deze op de juiste manier te gebruiken voor het beste herstelresultaat.

Inhoud spalkset

  • 1x Standaard spalk 100 x 11 cm
  • 1x 1 mini spalk 50 x 11 cm
  • 2x vingerspalken 5 x 11 cm
  • 2x fixatiezwachtels/driehoekzwachtels
Materiaal
Plastic
Fabrikant
Lifeguard
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: