Prymos Wandhouder met klittenband snelsluiting

Prymos Wandhouder met klittenband snelsluiting

BB.49.0200
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 15,13
Inclusief BTW
Wandbeugel gebschikt voor Prymos spraybrandblussers.........

 

Prymos Wandhouder of Wandbeugel Kopen? Optimale beschikbaarheid en snelle toegang!

Bent u op zoek naar de ideale oplossing om uw Prymos sprayblusser binnen handbereik te houden? Overweeg dan de aanschaf van een Prymos wandhouder of wandbeugel. Ontdek hoe deze praktische accessoires zorgen voor gemakkelijke toegang tot uw sprayblusser en waarom ze een waardevolle aanvulling zijn op uw brandveiligheidsmaatregelen.

Voordelen van een wandbeugel

Een wandbeugel voor uw Prymos sprayblusser biedt diverse voordelen:

  1. Optimale Zichtbaarheid: Door uw sprayblusser in een wandhouder te plaatsen, creëert u een centrale en goed zichtbare locatie voor het blusapparaat. Dit zorgt ervoor dat het in geval van nood snel kan worden gevonden.

  2. Snelle Toegang: In noodsituaties telt elke seconde. Met een wandbeugel is uw Prymos blusser altijd binnen handbereik, waardoor u direct kunt ingrijpen en de brand in een vroeg stadium kunt bestrijden.

  3. Bescherming tegen Beschadiging: Een wandbeugel voorkomt dat uw sprayblusser onbedoeld wordt gestoten, gevallen of beschadigd. Dit garandeert dat het apparaat altijd operationeel is wanneer u het nodig heeft.

  4. Ruimtebesparend: Een wandbeugel bespaart kostbare vloerruimte en houdt uw blusser netjes georganiseerd aan de wand, zonder dat het in de weg staat.

Waarom kiezen voor Prymos wandbeugels?

Prymos is een gerenommeerd merk dat zich toelegt op innovatieve brandbeveiligingsoplossingen. De wandbeugels van Prymos zijn speciaal ontworpen om naadloos te integreren met de Prymos sprayblussers. Ze zijn stevig, duurzaam en perfect afgestemd op de afmetingen van de blussers.

Geschikt voor de Prymos Universeel/Voertuig spraybrandblusser!

Bestel nu uw Prymos wandhouder of wandbeugel

Waarom compromissen sluiten als het gaat om brandveiligheid? Kies vandaag nog voor een Prymos wandhouder of wandbeugel en zorg ervoor dat uw Prymos sprayblusser altijd klaar is om actie te ondernemen. Bestel nu en investeer in de veiligheid van uzelf, uw gezin, uw werknemers en uw eigendommen. Met Prymos kiest u voor kwaliteit en gemoedsrust in één.

Specificaties Prymos wandhouder

  • Inclusief klittenband strip
  • Merk: Prymos
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
Kleur
Zwart
Materiaal
Plastic
Fabrikant
Prymos
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: