Poederblusser Flameline 9 KG ABC

Poederblusser Flameline 9 KG ABC

FL.10.0110
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 62,86
Inclusief BTW

 

Poederblusser of Poederblusser Flameline Kopen? Kies voor de 9 KG Flameline Brandblusser voor Ultieme Brandveiligheid!

Overweegt u een poederblusser aan te schaffen en twijfelt u tussen de standaard poederblusser en de Poederblusser Flameline? Ga voor de ultieme brandveiligheid en kies de Flameline brandblusser van 9 kg. Deze krachtige blusser biedt maximale bluscapaciteit en is ideaal voor grotere ruimtes zoals kantoren, magazijnen, werkplaatsen en productiehallen.

Wanneer Heeft u een 9 KG Poederblusser Nodig?

De 9 kg poederblusser is uitermate geschikt voor grotere ruimtes waar extra bluscapaciteit vereist is. Denk aan kantoren met meerdere verdiepingen, grote magazijnen, werkplaatsen en fabriekshallen. Door het hogere gewicht en de grotere inhoud kan deze blusser effectief omgaan met grotere branden in vaste stoffen, vloeistoffen en gassen.

Hoeveel 9KG Poederblussers per m2 van Flameline?

De benodigde hoeveelheid brandblussers is afhankelijk van het type ruimte, de grootte en het brandrisico. Als algemene richtlijn wordt geadviseerd om minimaal één 9 kg poederblusser per 150 vierkante meter te plaatsen in kantoren en werkplaatsen. In ruimtes met een hoger brandrisico, zoals opslagruimtes met brandbare materialen, kan het nodig zijn om extra blussers te installeren.

Brandbeveiliging met Flameline Brandblussers

De Flameline brandblussers staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn voorzien van een CE-markering. De 9 kg poederblusser is uitgerust met een drukindicator, wat de controle en werking vereenvoudigt.

Investeer in de veiligheid van uw kantoor, magazijn of werkplaats en kies voor de Flameline brandblusser van 9 kg. Met deze krachtige poederblusser bent u optimaal voorbereid op het bestrijden van beginnende branden.

Kies voor de Flameline brandblusser voor ultieme brandveiligheid en bescherming. Investeer in uw veiligheid en die van anderen met de betrouwbare en krachtige 9 kg poederblusser van Flameline.

Vanaf 6 kg hebben poederblussers een handgreep en een slang. De 9 kg poederblusser is vorstbestendig.

Specificaties

 • Gewicht: 9KG
 • Brandklasse: A-B-C
 • Hoogte: 59 cm
 • Breedte: 26 cm
 • Gewicht 15,1 KG
 • Geschikt voor: Kantoren, magazijn & thuis
 • Spuitduur 22,5 seconden
 • Spuitbereik: 4 meter
 • Blusrating 55 A / 233 B
 • Materiaal: Metaal
 • Geschikt voor temperaturen van - 30°C tot plus 60 °C
Blusrating
55A / 233B
Kleur
Rood
Fabrikant
Flameline
BTW
21%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Poeder (ABC)
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
9 KG

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: