Poederblusser Flameline 6 KG ABC

Poederblusser Flameline 6 KG ABC

FL.10.0109
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 48,33
Inclusief BTW

 

Poederblusser of Poederblusser Flameline Kopen? Ga voor de 6 KG Flameline Brandblusser voor Maximale Veiligheid!

Twijfelt u tussen een standaard poederblusser en de Poederblusser Flameline? Kies voor de beste brandbeveiliging en ga voor de Flameline brandblusser van 6 kg. Deze krachtige blusser is geschikt voor situaties waar een grotere bluscapaciteit vereist is en biedt optimale bescherming voor kantoren, werkplaatsen, magazijnen en andere grote ruimtes.

Wanneer Heeft u een 6KG Poederblusser Nodig?

De 6 kg poederblusser is ideaal voor grote ruimtes waar extra bluscapaciteit nodig is. Denk aan kantoren, werkplaatsen, magazijnen en opslagruimtes. Deze brandblusser is geschikt voor het blussen van branden in vaste stoffen, vloeistoffen en gassen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse brandrisico's.

Hoeveel Poederblussers per m2 van Flameline?

De vereiste hoeveelheid brandblussers hangt af van het type ruimte, de grootte en het brandrisico. Als algemene richtlijn wordt aanbevolen om voor kantoren en werkplaatsen minimaal één 6 kg poederblusser per 200 vierkante meter te plaatsen. In ruimtes waar het brandrisico hoger is, zoals opslagruimtes met brandbare materialen, kan het nodig zijn om extra blussers te installeren.

Brandbeveiliging met Flameline Brandblussers

De Flameline brandblussers staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn voorzien van een CE-markering. De 6 kg poederblusser is uitgerust met een manometer voor eenvoudige drukcontrole, wat de levensduur verlengt en een optimale werking garandeert op de lange termijn.

Investeer in de veiligheid van uw kantoor, werkplaats of opslagruimte en kies voor de Flameline brandblusser van 6 kg. Met deze krachtige poederblusser heeft u de juiste uitrusting in huis om snel en doeltreffend te handelen bij een beginnende brand.

Kies voor de Flameline brandblusser voor maximale veiligheid en bescherming tegen brandgevaar. Investeer in uw veiligheid en die van anderen met de betrouwbare en krachtige 6 kg poederblusser van Flameline.

De poederblusser 6 kg is een uitstekende allround brandblusser, vaak aanbevolen voor gebruik op voertuigen en in de woningen. De poederblusser 6 kg aktie is veilig zijn voor gebruik op branden met elektrische apparatuur. De poederblusser 6 kilo is niet geschikt voor gebruik in besloten ruimten, zoals kantoren, hotels, scholen, etc, als de brandbestrijding middel zorgt voor een wolk die visie kan belemmeren. De inhoud kan ook ademhalingsproblemen creëren. 

Specificaties

 • Gewicht: 6KG
 • Brandklasse: A-B-C
 • Hoogte: 55 cm
 • Diameter: 16 cm
 • Gewicht 9,5 KG
 • Geschikt voor: Kantoren, magazijn & thuis
 • Spuitduur 20 seconden
 • Spuitbereik: 5 meter
 • Blusrating 43 A / 233 B
 • Materiaal: Metaal
 • Geschikt voor temperaturen van - 30°C tot plus 60 °C
Blusrating
43A / 233 B
Kleur
Rood
Fabrikant
Flameline
BTW
21%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Poeder (ABC)
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
6 KG

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: