• -5%
ME PAD Electrode Type Volwassenen

ME PAD Electrode Type Volwassenen

900.1160
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 54,52 € 57,39 -5%
Inclusief BTW
ME PAD Electrode Type Volwassenen.........

 

ME PAD volwassen elektroden kopen: Betrouwbare hartzorg in noodsituaties

In noodsituaties waar elke seconde telt, is het hebben van de juiste apparatuur van vitaal belang. Met de ME PAD Volwassen Elektroden bent u voorbereid om snel en effectief te handelen bij een hartstilstand. Deze elektroden zijn ontworpen om te worden gebruikt met de CU Medical AEDs en bieden de beste kwaliteit in hartzorg.

De ME PAD Volwassen Elektroden zijn perfect compatibel met de CU Medical AEDs, wat een naadloze integratie en optimale functionaliteit garandeert. Of het nu gaat om een noodsituatie thuis, op het werk, of in openbare ruimtes, u kunt vertrouwen op deze elektroden voor nauwkeurige en effectieve hartzorg.

Waarom kiezen voor CU-Medical I-PAD SP1 elektroden?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor de ME PAD Volwassen Elektroden:

  • Bewezen Betrouwbaarheid: Deze elektroden zijn ontworpen met aandacht voor detail en zijn uitgebreid getest om betrouwbare prestaties te leveren wanneer het er het meest toe doet.

  • Gebruiksvriendelijk: De elektroden zijn eenvoudig aan te brengen en worden geleverd met duidelijke instructies, waardoor ze geschikt zijn voor zowel professionals als leken.

  • Optimale Hartzorg: De ME PAD Volwassen Elektroden zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van volwassen patiënten, waardoor ze de optimale zorg ontvangen in noodsituaties.

Bestel uw ME PAD volwassen elektroden

Wacht niet tot het te laat is. Met de ME PAD Volwassen Elektroden kunt u het verschil maken in noodsituaties waar elke seconde telt. Door te kiezen voor deze elektroden investeert u in de veiligheid en gezondheid van uzelf en anderen. Bestel vandaag nog en wees voorbereid op het onverwachte. Samen kunnen we levens redden en een veiligere toekomst creëren.

Specificaties CU-Medical I-PAD SP1 elektroden

  • Merk: Medical Econet/CU Medical
  • Gewicht: 0,09
  • Afmeting: 22 x 14 x 4 cm
  • Artikelnummer CU Medical: SP-OA03
Kleur
Wit
Fabrikant
Medical Econet
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: