• -18%
Kantoor/Werkplaats Plus pakket

EHBO Kantoor/Werkplaats Plus pakket

1300.006
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 87,79 € 107,06 -18%
Inclusief BTW
Complete BHV Koffer
Voldoet aan richtlijnen Oranjekruis. Oranje Kruis Goedkeuringsnummer

 

EHBO Pakket Kantoor & Werkplaats PLUS kopen? Zorg voor complete veiligheid met het EHBO Kantoor pakket!

Wilt u er zeker van zijn dat uw kantoor en werkplaats volledig zijn voorzien van EHBO-hulpmiddelen? Kies dan voor het EHBO Kantoor & Werkplaats PLUS pakket. Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om eerste hulp te verlenen in noodsituaties. Ontdek wat het pakket bevat en welke essentiële EHBO-hulpmiddelen u nodig heeft op kantoor en in de werkplaats.

Wat bevat het EHBO Kantoor & Werkplaats PLUS pakket?

Het EHBO Kantoor & Werkplaats PLUS pakket is speciaal samengesteld om te voldoen aan de behoeften van een kantoor- en werkplaatsomgeving. Het bevat onder andere:

  • Een goed gevulde EHBO koffer met verschillende verbandmiddelen, pleisters, kompressen en andere benodigdheden voor het verzorgen van wonden en verwondingen.
  • Een verbanddoos met extra voorraad verbandmiddelen, zoals wondsnelverbanden, zwachtels en driekante doeken, voor het behandelen van grotere verwondingen.
  • Een blusdeken voor het doven van kleine brandjes en het beschermen van een slachtoffer tegen vuur.
  • Een oogspoelfles om ogen te spoelen bij contact met gevaarlijke stoffen in de werkplaats.

Met het EHBO Kantoor & Werkplaats PLUS pakket heeft u een complete voorraad EHBO-hulpmiddelen binnen handbereik om snel en doeltreffend eerste hulp te kunnen verlenen op zowel kantoor als in de werkplaats.

Welke EHBO-hulpmiddelen heb ik nodig op kantoor en in de werkplaats?

Naast het EHBO Kantoor & Werkplaats PLUS pakket zijn er nog andere belangrijke EHBO-hulpmiddelen die van pas kunnen komen op kantoor en in de werkplaats. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Brandblussers om snel te kunnen reageren bij brand in zowel het kantoor als de werkplaats.
  • Een AED (Automatische Externe Defibrillator) voor snelle reanimatie bij een hartstilstand op zowel kantoor als in de werkplaats.
  • Een EHBO-kit voor reanimatie, inclusief beademingsmasker en handschoenen.

Door deze extra EHBO-hulpmiddelen toe te voegen aan uw kantoor- en werkplaatsuitrusting, zorgt u voor een veilige werkomgeving en kunt u snel en doeltreffend reageren in geval van noodgevallen.

Wacht niet tot het te laat is. Zorg voor de complete veiligheid van uw kantoor en werkplaats door het EHBO Kantoor & Werkplaats PLUS pakket te kopen, inclusief de essentiële EHBO koffer, verbanddoos, blusdeken en oogspoelfles. Met deze uitgebreide EHBO-voorziening kunt u met vertrouwen en gemoedsrust werken.

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: