• -17%
EHBO Kantoor/Werkplaats pakket

EHBO Kantoor/Werkplaats pakket

1300.005
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 52,47 € 63,22 -17%
Inclusief BTW
Complete BHV Koffer
Voldoet aan richtlijnen Oranjekruis. Oranje Kruis Goedkeuringsnummer

 

EHBO Pakket Kantoor & Werkplaats kopen? Zorg voor veiligheid met het EHBO Kantoor pakket!

Wilt u ervoor zorgen dat uw kantoor en werkplaats altijd goed zijn voorbereid op noodgevallen? Het EHBO Kantoor & Werkplaats pakket is de ideale oplossing. Ontdek wat dit pakket bevat en welke essentiële EHBO-hulpmiddelen u nodig heeft op kantoor en in de werkplaats, inclusief een EHBO koffer en verbanddoos.

Wat bevat het EHBO Kantoor & Werkplaats pakket?

Het EHBO Kantoor & Werkplaats pakket is speciaal samengesteld om te voldoen aan de behoeften van zowel een kantoor- als een werkplaatsomgeving. Het bevat onder andere:

  • Een goed gevulde EHBO koffer met verschillende verbandmiddelen, pleisters, kompressen en andere benodigdheden voor het verzorgen van wonden en verwondingen.
  • Een verbanddoos met extra voorraad verbandmiddelen, zoals wondsnelverbanden, zwachtels en driekante doeken, voor het behandelen van grotere verwondingen.
  • Overige items zoals een verbandschaar, wegwerphandschoenen, een reddingsdeken en een EHBO-handleiding, zodat u altijd goed voorbereid bent op noodgevallen.

Met het EHBO Kantoor & Werkplaats pakket heeft u alle nodige hulpmiddelen bij de hand om snel en effectief eerste hulp te kunnen verlenen op zowel kantoor als in de werkplaats.

Welke EHBO-hulpmiddelen heb ik nodig op kantoor en in de werkplaats?

Naast het EHBO Kantoor & Werkplaats pakket zijn er nog andere belangrijke EHBO-hulpmiddelen die van pas kunnen komen op kantoor en in de werkplaats. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Brandblussers en blusdekens voor noodgevallen met vuur in zowel het kantoor als de werkplaats.
  • Een oogspoelfles om ogen te spoelen bij contact met gevaarlijke stoffen in de werkplaats.
  • Een AED (Automatische Externe Defibrillator) voor snelle reanimatie bij een hartstilstand op zowel kantoor als in de werkplaats.
  • Een EHBO-kit voor reanimatie, inclusief beademingsmasker en handschoenen.

Door deze extra EHBO-hulpmiddelen toe te voegen aan uw kantoor- en werkplaatsuitrusting, zorgt u voor een veilige werkomgeving en kunt u snel en doeltreffend reageren in geval van noodgevallen.

Wacht niet tot het te laat is. Zorg voor de veiligheid en het welzijn van uw werknemers door het EHBO Kantoor & Werkplaats pakket te kopen, inclusief de handige EHBO koffer en verbanddoos, en aan te vullen met essentiële EHBO-hulpmiddelen. Met een goed uitgeruste EHBO-voorziening kunt u met vertrouwen en gemoedsrust werken.

Bijbehorende producten