EHBO Kantoor Plus pakket

EHBO Kantoor Plus pakket

1300.002
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 55,62
Inclusief BTW
Complete BHV Koffer
Voldoet aan richtlijnen Oranjekruis. Oranje Kruis Goedkeuringsnummer

 

EHBO Pakket Kantoor kopen? Zorg voor veiligheid met het EHBO Kantoor pakket!

Wilt u ervoor zorgen dat uw kantoor altijd goed is voorbereid op noodgevallen? Het EHBO Kantoor pakket is de ideale oplossing. Ontdek wat dit pakket bevat en welke essentiële EHBO-hulpmiddelen u nodig heeft op kantoor, inclusief een EHBO koffer, blusdeken en pleisterdispenser.

Wat bevat het EHBO Kantoor pakket?

Het EHBO Kantoor pakket is speciaal samengesteld om te voldoen aan de behoeften van een kantooromgeving. Het bevat onder andere:

  • Een goed gevulde EHBO koffer met verschillende verbandmiddelen, pleisters, kompressen en andere benodigdheden voor het verzorgen van wonden en verwondingen.
  • Een blusdeken van 120 x 180 cm, een essentieel hulpmiddel voor het doven van kleine branden en het beschermen van het slachtoffer.
  • Een handige pleisterdispenser met een ruime voorraad van 90 pleisters in diverse maten, zodat u snel en eenvoudig kleine snijwonden en schaafplekken kunt behandelen.
  • Overige items zoals een verbandschaar, wegwerphandschoenen, een reddingsdeken en een EHBO-handleiding, zodat u altijd goed voorbereid bent op noodgevallen.

Met het EHBO Kantoor pakket heeft u alle nodige hulpmiddelen bij de hand om snel en effectief eerste hulp te kunnen verlenen op kantoor.

Welke EHBO-hulpmiddelen heb ik nodig op kantoor?

Naast het EHBO Kantoor pakket zijn er nog andere belangrijke EHBO-hulpmiddelen die van pas kunnen komen op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een AED (Automatische Externe Defibrillator) voor snelle reanimatie bij een hartstilstand.
  • Brandblussers en blusdekens voor noodgevallen met vuur.
  • Een oogspoelfles om ogen te spoelen bij contact met gevaarlijke stoffen.
  • Een EHBO-kit voor reanimatie, inclusief beademingsmasker en handschoenen.

Door deze extra EHBO-hulpmiddelen toe te voegen aan uw kantooruitrusting, zorgt u voor een veilige werkomgeving en kunt u snel en doeltreffend reageren in geval van noodgevallen.

Wacht niet tot het te laat is. Zorg voor de veiligheid en het welzijn van uw werknemers door het EHBO Kantoor pakket te kopen, inclusief de handige EHBO koffer, blusdeken en pleisterdispenser, en aan te vullen met essentiële EHBO-hulpmiddelen. Met een goed uitgeruste EHBO-voorziening kunt u met vertrouwen en gemoedsrust werken.

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: