EHBO Koffer leeg Toolpack A
EHBO Koffer leeg Toolpack A
EHBO Koffer leeg Toolpack A
EHBO Koffer leeg Toolpack A

EHBO Koffer leeg Toolpack A

HK.TR0453
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 24,14
Inclusief BTW

 

Toolpack verbandkoffer kopen? Stel uw eigen EHBO-kit samen

Waarom zou u een Toolpack verbandkoffer leeg kopen? Een lege EHBO-koffer van Toolpack biedt u de mogelijkheid om uw eigen EHBO-kit samen te stellen, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. Met een lege verbandkoffer kunt u zelf de benodigde EHBO-materialen selecteren en toevoegen, zodat u altijd voorbereid bent op noodsituaties.

Waarom een lege Toolpack EHBO-koffer?

Een lege Toolpack verbandkoffer is ideaal voor situaties waarin standaard EHBO-kits niet aan uw specifieke behoeften voldoen. Elk bedrijf, elke organisatie en elk huishouden heeft verschillende risico's en vereisten als het gaat om eerste hulp. Met een lege verbandtrommel kunt u zelf de inhoud bepalen en aanpassen aan de aard van uw activiteiten en het aantal mensen dat aanwezig is.

Bovendien biedt een lege Toolpack EHBO-koffer u de flexibiliteit om uw EHBO-kit te updaten en uit te breiden wanneer dat nodig is. U kunt nieuwe EHBO-materialen toevoegen en verlopen items vervangen, waardoor uw EHBO-kit altijd actueel en effectief blijft.

Stel uw eigen EHBO-kit samen

Met een lege Toolpack verbandkoffer kunt u uw eigen EHBO-kit samenstellen. U kunt items toevoegen zoals pleisters, verband, gaasjes, ontsmettingsmiddelen, scharen, pincetten, handschoenen en meer. Als u specifieke medicatie of andere medische benodigdheden nodig heeft, kunt u deze ook in uw EHBO-kit opnemen.

Het handvat van de verbandkoffer zorgt ervoor dat u de EHBO-doos gemakkelijk kunt meenemen naar verschillende locaties. Of het nu voor gebruik thuis, op kantoor, in de auto, op de boot, of tijdens outdoor-activiteiten is, u kunt erop vertrouwen dat u altijd de juiste hulpmiddelen bij de hand heeft. Bent u op zoek naar een waterdichte EHBO koffer, kijk dan naar de Xtreme Safe EHBO koffer.

Investeer in veiligheid

Een lege Toolpack verbandkoffer kopen is een investering in de veiligheid van uzelf, uw werknemers, uw gezin en iedereen die zich in uw omgeving bevindt. Een goed uitgeruste en aangepaste EHBO-kit kan het verschil maken in noodsituaties en kan letsel en verdere complicaties helpen voorkomen.

Wacht niet tot het te laat is. Bestel vandaag nog uw lege Toolpack verbandkoffer en zorg ervoor dat u altijd klaar bent om eerste hulp te bieden wanneer dat nodig is.

De HEKA verbandkoffer toolpack a is een oranje ABS verbandkoffer, met vaste vak indeling. De verbandkoffer wordt geleverd met wandbeugel.

Specificaties

  • Kleur: Oranje
  • Afmeting: 40 x 27 x 13,5 cm
  • Vaste vak indeling
  • Inclusief wandhouder
  • Materiaal: ABS
  • Geschikt tot 25 personen
Kleur
Oranje
Materiaal
ABS-Kunststof
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
21%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: