EHBO Koffer leeg B
EHBO Koffer leeg B
EHBO Koffer leeg B
EHBO Koffer leeg B

EHBO Koffer leeg B

HK.TR0459
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,77
Inclusief BTW

 

EHBO Koffer B leeg kopen? Waarom een lege verbandkoffer?

Overweegt u om een EHBO Koffer B leeg te kopen? Vraagt u zich af waarom een lege verbandkoffer de juiste keuze kan zijn voor u? Laten we de voordelen uitleggen van het kiezen voor een lege EHBO doos en waarom het een verstandige beslissing is voor uw EHBO benodigdheden.

Waarom kiezen voor een lege EHBO Koffer B?

Een lege EHBO Koffer B biedt u de flexibiliteit om uw EHBO-kit aan te passen aan uw specifieke behoeften. Elke werkplek, organisatie of huishouden heeft unieke EHBO-eisen op basis van hun activiteiten en het aantal aanwezige personen. Door te kiezen voor een lege verbandkoffer kunt u zelf de benodigde EHBO-materialen selecteren en toevoegen, zodat u altijd goed bent voorbereid op noodsituaties.

Daarnaast biedt een lege EHBO Koffer B u de mogelijkheid om uw EHBO-kit te updaten en uit te breiden wanneer dat nodig is. U kunt eenvoudig nieuwe items toevoegen en verlopen materialen vervangen, waardoor uw EHBO-kit altijd actueel en effectief blijft.

Stel uw eigen EHBO-kit samen

Met een lege EHBO Koffer B kunt u uw eigen EHBO-kit samenstellen. U heeft de vrijheid om items toe te voegen, zoals pleisters, verband, gaasjes, ontsmettingsmiddelen, scharen, pincetten, handschoenen en meer. Als u specifieke medicatie of andere medische benodigdheden nodig heeft, kunt u deze ook in uw gepersonaliseerde EHBO doos opnemen.

Het handvat van de verbandkoffer zorgt ervoor dat u de EHBO-doos gemakkelijk kunt meenemen naar verschillende locaties. Of het nu voor thuis, op kantoor, in de auto, op de boot, of tijdens buitenactiviteiten is, u kunt erop vertrouwen dat u altijd de juiste hulpmiddelen bij de hand heeft.

Investeer in veiligheid

Het investeren in een lege EHBO Koffer B is een proactieve stap om de veiligheid te waarborgen van uzelf, uw werknemers, uw gezin en iedereen in uw omgeving. Een goed uitgeruste en persoonlijk samengestelde EHBO-kit kan het verschil maken in noodsituaties en kan letsel en verdere complicaties helpen voorkomen.

Wacht niet tot het te laat is. Bestel vandaag nog uw lege EHBO Koffer B en wees altijd klaar om eerste hulp te bieden wanneer dat nodig is.

De HEKA verbandkoffer minimulti B is een oranje ABS verbandkoffer, zonder vakindeling. De verbandkoffer wordt geleverd met wandbeugel.

Specificaties

  • Kleur: Oranje
  • Afmeting: 27 x 19 x 9,5 cm
  • Zonder vaste vak indeling
  • Inclusief wandhouder
  • Materiaal: ABS
  • Geschikt tot 10-12 personen
Kleur
Oranje
Materiaal
ABS-Kunststof
Afmeting
27 x 19 x 9,5cm
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
21%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: