EHBO Koffer leeg BHV
EHBO Koffer leeg BHV
EHBO Koffer leeg BHV
EHBO Koffer leeg BHV

EHBO Koffer leeg BHV

HK.TR0454
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 24,15
Inclusief BTW

 

EHBO koffer leeg kopen? Maak uw eigen EHBO-kit op maat

Waarom zou u een EHBO koffer leeg overwegen? Een lege verbandkoffer biedt u de mogelijkheid om uw eigen EHBO-kit op maat te maken, volledig afgestemd op de behoeften van uw specifieke situatie. Met een lege EHBO doos kunt u zelf de benodigde EHBO-materialen selecteren en toevoegen, zodat u altijd voorbereid bent op noodsituaties.

Waarom een lege EHBO koffer?

Een lege EHBO koffer is ideaal voor situaties waarin standaard EHBO-kits niet voldoen aan uw specifieke behoeften. Elk bedrijf, elke organisatie en elk huishouden heeft verschillende risico's en vereisten als het gaat om eerste hulp. Met een lege verbandkoffer kunt u zelf de inhoud bepalen en aanpassen aan de aard van uw activiteiten en het aantal mensen dat aanwezig is.

Bovendien biedt een lege EHBO doos u de flexibiliteit om uw EHBO-kit te updaten en uit te breiden wanneer dat nodig is. U kunt nieuwe EHBO-materialen toevoegen en verlopen items vervangen, waardoor uw EHBO-kit altijd actueel en effectief blijft.

Maak uw EHBO-kit op maat

Met een lege EHBO koffer kunt u uw eigen EHBO-kit op maat maken. U kunt items toevoegen zoals pleisters, verband, gaasjes, ontsmettingsmiddelen, scharen, pincetten, handschoenen en meer. Als u specifieke medicatie of andere medische benodigdheden nodig heeft, kunt u deze ook in uw EHBO-kit opnemen.

Het handvat van de verbandkoffer zorgt ervoor dat u de EHBO-kit gemakkelijk kunt meenemen naar verschillende locaties. Of het nu voor gebruik thuis, op kantoor, in de auto, op de boot, of tijdens outdoor-activiteiten is, u kunt erop vertrouwen dat u altijd de juiste hulpmiddelen bij de hand heeft.

Investeer in veiligheid

Een lege EHBO koffer kopen is een investering in de veiligheid van uzelf, uw werknemers, uw gezin en iedereen die zich in uw omgeving bevindt. Een goed uitgeruste en aangepaste EHBO-kit kan het verschil maken in noodsituaties en kan letsel en verdere complicaties helpen voorkomen.

Wacht niet tot het te laat is. Bestel vandaag nog uw lege EHBO koffer en zorg ervoor dat u altijd klaar bent om eerste hulp te bieden wanneer dat nodig is.

Specificaties

  • Afmeting: 32 x 23 x 13 cm
  • Kleur: Oranje
  • Inclusief wandhouder & binnenplaten
  • Mogelijkheid om de binnenplaten te verwijderen
  • Geschikt voor 15 personen

De HEKA verbandkoffer medimulti BHV is een oranje ABS verbandkoffer, met flexibele vakindeling en 180 graden draaibare plexiglas binnenkleppen. De binnenkleppen hebben een goede en makkelijk pull sluiting.

Kleur
Oranje
Materiaal
ABS-Kunststof
Afmeting
32 x 23 x 13 cm
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
21%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: